Το value for money lip gloss που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στο νεσεσέρ της

Και 3 ακόμα αγαπημένες μας επιλογές!

Νίνα Μουσούρη 07 Δεκ. 22
Το value for money lip gloss που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στο νεσεσέρ της

Όταν μιλάμε για το κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, γνωρίζουμε ότι τα trends που κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους είναι αμέτρητα. Έτσι, μπορούμε τώρα να αναφερθούμε και σε ένα μεγάλο beauty trend που δεν είναι άλλο, από την σαγηνευτική γυαλάδα στα χείλη.

Πρόκειται για μια τάση, η οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τώρα κάνει ξανά δυναμικό comeback, κλέβοντας την καρδιά των «it girls» παγκοσμίως που σίγουρα δεν αφήνουν ποτέ στη τύχη το μακιγιάζ τους. Κάπως έτσι, καθώς τα beauty brands γνωρίζουν τη ζήτηση και την επιτυχία που έχει το εν λόγω στοιχείο στο μακιγιάζ μας, δημιουργούν συνεχώς ολοένα και περισσότερες φόρμουλες που είναι όλο και πιο αποτελεσματικές στην απόδοση του μακιγιάζ . Ανάμεσα σε όσες επιλογές, λοιπόν, βρίσκονται πρώτες στη προτίμηση του καταναλωτικού κοινού είναι και  το «3D Hydra Lipgloss», της Kiko Milano, όπου στο Amazon αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη κορυφή των πωλήσεων.

Γιατί έχει κερδίσει τις beauty addicts;

Καθώς, πέρα από τη κλασική διάφανη, διατίθεται και σε άλλα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών nude αποχρώσεων, που λατρεύουν πολλές γυναίκες, το “3D Hydra Lipgloss”, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από ένα μολύβι χειλιών για να κάνει τα χείλη πιο juicy με την τεχνική του over-lining. Μάλιστα, η ενυδατική και μη κολλώδης σύνθεσή του κάνει τα χείλη να λάμπουν όλη την ημέρα και δεν αφήνει την ανεπιθύμητη αίσθηση που προκύπτει όταν κολλάει το gloss στα χείλη μας. Επιπλέον, το απλικατέρ μας επιτρέπει να απλώσουμε το lip gloss με ακρίβεια και άψογο τρόπο. Τέλος, αλλά και πολύ σημαντικό, η τιμή του, η οποία είναι εξαιρετικά προσιτή.

lip gloss

Ενυδατικό lip gloss για 3d αποτέλεσμα,  απόχρωση 01 clear, Kiko Milano.

3 ακόμα αγαπημένες επιλογές που δεν θα σε απογοητεύσουν:

 lip gloss

Lip gloss με λαμπερό glossy τελείωμα και άνεση ενός lip balm, Lip Glace, απόχρωση Creme Brulee, Laura Mercier.

lip gloss

Lip gloss για θεραπεία και ενυδάτωση των χειλιών που τονίζει τον φυσικό όγκο, The Lip Volumizer, La Mer.

lip gloss

Lip gloss για πιο λείο και juicy και λείο αποτέλεσμα, Lifter Gloss, απόχρωση 04 Silk,  Maybelline.

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: