Με αυτό το «έξυπνο» hack θα κάνεις μόνη σου το γαλλικό μανικιούρ, σαν επαγγελματίας

Αν ανήκεις στη κατηγορία των γυναικών που έχουν αδυναμία στο γαλλικό μανικιούρ και δεν το αλλάζουν με τίποτα, τότε σίγουρα αυτό το hack σε αφορά.

Νίνα Μουσούρη 05 Αυγ. 23
Με αυτό το «έξυπνο» hack θα κάνεις μόνη σου το γαλλικό μανικιούρ, σαν επαγγελματίας

Μερικές τάσεις όταν κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά, καταλαβαίνουμε αμέσως ότι έχουν έρθει για να μείνουν και δεν πρόκειται να χάσουν εύκολα την αξία τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Το γαλλικό μανικιούρ! Ναι, πρόκειται για ένα nail trend, που όσες νέες τάσεις στο μανικιούρ και αν προκύψουν, αυτό παραμένει σταθερά μια ελκυστική επιλογή. Μάλιστα, όσο ο καιρός περνά το κλασικό french mani αποκτά ολοένα και περισσότερες εκδοχές (double γαλλικό μανικιούρ, αόρατο french mani κλπ.) που μας κάνουν να το αγαπάμε ακόμα περισσότερο και μας προσφέρουν αυτή τη stylish πινελιά που επιθυμούμε όταν θέλουμε να ξεφύγουμε από το κλασικό σχέδιο. Ωστόσο, όταν μιλάμε για το γαλλικό μανικιούρ, που όλες ξέρουμε, υπάρχει μια κοινή αλήθεια: Πολλές από εμάς όσες φορές έχουμε επιχειρήσει να κάνουμε μόνες μας το αγαπημένο μας french mani, έχουμε αντιμετωπίσει την ίδια δυσκολία: Το χέρι μας δεν είναι σταθερό με αποτέλεσμα να μην βγαίνει ποτέ η ίσια η γραμμή στο τελείωμα.

Σίγουρα γι’ αυτό, το να κλείσουμε ραντεβού σε κάποιον nail artist, είναι η πιο εύκολη λύση. Τι κάνουμε, όμως, αν δεν προλαβαίνουμε; Κι, όμως τα social media για ακόμα μια φορά μας έδωσαν τη λύση. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα beauty blender ( σφουγγαράκι για μακιγιάζ) και ελάχιστα λεπτά στη διάθεσή μας. Κράτα σημειώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi)

Αφού εφαρμόσουμε τη nude βάση της επιλογής μας στα νύχια μας, σειρά έχει η δημιουργία της κλασικής γραμμής στο τελείωμα του μανικιούρ.

Παίρνουμε ένα beauty blender, το οποίο έχουμε αγοράσει γι’ αυτό το σκοπό και εφαρμόζουμε μια κάθετη γραμμή από το χρώμα που θέλουμε να έχει το τελείωμα του γαλλικού μας μανικιούρ. Πατάμε απαλά σε κάθε άκρη των νυχιών και Voila. Τέλος, αφού στεγνώσει το χρώμα, δεν ξεχνάμε να περάσουμε από πάνω το top coat που θα «κλειδώσει» το αποτέλεσμα και θα χαρίσει super γυαλάδα στο μανικιούρ μας.

Cover photo: ©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: