10 απίστευτες λεπτομέρειες που ποτέ δεν έμαθες για το νυφικό της Meghan Markle

Με αφορμή την 2η επέτειο γάμου του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αναλύουμε την εντυπωσιακή bridal εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσεξ, η οποία τότε είχε κάνει την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά.

HELLO.gr 22 Μαΐ. 20
10 απίστευτες λεπτομέρειες που ποτέ δεν έμαθες για το νυφικό της Meghan Markle

Το τέος βασιλικό ζεύγος, αναφερόμαστε φυσικά στην Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle γιόρτασε την 2η επέτειο του γάμου τους λίγες ημέρες πριν και έτσι εμείς αποφασίσαμε να σου αποκαλύψουμε 10 ενδιαφέρουσες ενδυματολογικές παρατηρήσεις γύρω από το εκπληκτικό νυφικό του γαλλικού οίκου Givenchy που επέλεξε η Δούκισσα του Σάσεξ για τη μεγάλη μέρα.

  1. Το πέπλο ήταν κεντημένο με λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. Μάλιστα η Μέγκαν ανέφερε ότι αυτή η λεπτομέρεια ήταν έκπληξη όχι μόνο για τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και για ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια, η οποία συγκινήθηκε από αυτή της την κίνηση.
  2. Ανάμεσα στα λουλούδια του πέπλου υπήρχαν κεντημένα δεμάτια από στάχια. Σύμφωνα με τον οίκο Givenchy, τα δεμάτια με τα στάχια είχαν κεντηθεί συμμετρικά στην μπροστινή πλευρά του πέπλου και συμβόλιζαν την αγάπη και τη φιλανθρωπία.
Ανακάλυψε ακόμα 8 «μυστικά» για το εντυπωσιακό bridal look της Meghan στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: