10 Feel Good σειρές που βλέπουμε πάλι από την αρχή όσο #ΜένουμεΣπίτι

Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να γελάσουμε λίγο αυτές τις μέρες που ο καιρός φτιάχνει αλλά η καραντίνα συνεχίζεται για το καλό όλων.

Elle 31 Μαρ. 20
10 Feel Good σειρές που βλέπουμε πάλι από την αρχή όσο #ΜένουμεΣπίτι

Αν μας πεις ότι αυτές τις μέρες δεν έχεις γίνει ένα με τον καναπέ και το Νetflix δεν έχει γίνει προέκταση του χεριού σου πρώτον θα σε συγχαρούμε και δεύτερον θα δυσκολευτούμε να σε πιστέψουμε. Διότι εκτός από τις ώρες της δουλειάς, τα λίγα λεπτά που πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που αφιερώνουμε σε μαγειρική, μπάνιο και γυμναστική, βρισκόμαστε μπροστά στην οθόνη (και στη φάση αυτή, δεν πειράζει καθόλου!).

Φυσικά ό,τι υπήρχε στην must watch λίστα μας έχει τελειώσει προ πολλού και οι επιλογές μας όλο και μειώνονται. Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε στροφή στις αγαπημένες μας κωμωδίες, αυτές που μας χάρισαν άφθονο γέλιο και άφησαν εποχή σε μια προσπάθεια να ανεβάσουμε λίγο την διάθεσή μας; Αυτές είναι οι κωμωδίες που αποφασίσαμε να δούμε από την αρχή και αυτό που μας ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο είναι ότι η κάθε μια από αυτές έχει αρκετές σεζόν ώστε να μας απασχολήσει για αρκετές μέρες.

Friends

How I Met your Mother

Grace and Frankie

The Big Bang Theory

The Good Place

Sex Education

Brooklyn Nine-Nine

The IT Crowd

Gilmore Girls 

Unbreakable Kimmy Schmidt

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT