5 δίσκοι για να ακούσετε ΤΩΡΑ!

Ψάχνετε μουσική για να πάρετε μαζί σας στα road trip του Μαϊου; Αναζητάτε κορίτσια που ξέρουν να μας κάνουν να χορεύουμε; Θέλετε γυναίκες που να μιλούν με τους στίχους και τα τραγούδια τους στην καρδιά μας; Αν ναι πρέπει να μάθετε τα παρακάτω ονόματα.

Elle 25 Απρ. 19
5 δίσκοι για να ακούσετε ΤΩΡΑ!

To Significant Changes της πανέμορφης Jayda G έχει τη σωστή δοσολογία από disco, soul, ’70s διάθεση, χαρά και σύγχρονη, κοριτσίστικη γοητεία. Και ξέρετε τι μπορεί να κάνει ένα τέτοιο άλμπουμ; Να μας κρατήσει ζωηρές όλο το καλοκαίρι.

Η νέα λολίτα της εναλλακτικής pop είναι η Sigrid και το ολοκαίνουριο single της “Don’t Feel Like Crying” ακούγεται δυνατά.

Το Everything Not Saved Will Be Lost Part 1 των Foals είναι ο καλύτερος δίσκος της άνοιξης. Και ένας από τους ωραιότερους του 2019. Θα αγαπήσετε το Sunday.

H Solange Knowles με το When I Get Home αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η Beyonce δεν είναι το μόνο επιτυχημένο κορίτσι στην οικογένεια.

Για ποια μιλούν όλοι στη μουσική βιομηχανία αυτές τις ημέρες; Ο λόγος για τη Stella Donnelly, που μόλις κυκλοφόρησε το καταπληκτικό ντεμπούτο της. Το Beware Of The Dogs είναι γεμάτο ονειρικές κιθάρες, υπέροχους στίχους για τις ανθρώπινες αξίες και τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά και μελωδίες που σε χαϊδεύουν.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: