8 tips για να πετύχεις τα ομορφότερα glitter looks φέτος

Ακολούθησε τις συμβουλές των ειδικών και κάνε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις φέτος τις γιορτές.

Elle 04 Δεκ. 18
8 tips για να πετύχεις τα ομορφότερα glitter looks φέτος

1. Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία για το λαμπερό beauty look σου φρόντισε να περιποιηθείς την περιοχή των ματιών σου με μια κρέμα με μη λιπαρή σύνθεση.

2. Χρησιμοποίησε εξειδικευμένα προϊόντα που θα βρεις στην αγορά και εφαρμόζονται κάτω από τα μάτια για να αποφύγεις ενοχλητικούς λεκέδες που αφήνουν σκιές και pigments με glitter.

3. Επένδυσε σε ένα ειδικό primer για προϊόντα με παγίετες για να μείνει στη θέση της το look σου καθ’όλη τη διάρκεια του πάρτι.

4. Άπλωσε το glitter στα βλέφαρα σου με ταμποναριστές κινήσεις και απόφυγε να το απλώσεις όπως μια κανονική σκιά. Μπορείς να δοκιμάσεις να το απλώσεις με το δάχτυλο ή να επιλέξεις πινέλο με φλατ επιφάνεια.

5. Φρόντισε να αφήσεις το glitter να στεγνώσει πριν προχωρήσεις στα επόμενα βήματα του μακιγιάζ σου. Κράτησε τα μάτια σου κλειστά για λίγο για να μην μεταφερθεί το glitter σε σημεία που δεν θέλεις.

6. Πριν απλώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, χτένισε τες με ένα ειδικό βουρτσάκι για να απομακρύνεις το glitter που έχει μείνει στην περιοχή. Για καλύτερα αποτελέσματα βούτηξε το βουρτσάκι σου σε λίγο νερό.

7. Αν τελικά έχει πέσει glitter σε σημεία που δεν θέλεις, χρησιμοποίησε λίγη ταινία για να το απομακρύνεις.

8. Για να σιγουρευτείς ότι το look σου θα μείνει αψεγάδιαστο όλη νύχτα, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα setting spray που θα ψεκάσεις και στην περιοχή των ματιών για να “κλειδώσει” τις παγιέτες στην θέση τους.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT