Αυτό είναι το smoothie της Kylie Jenner για λαμπερό δέρμα

Τελικά όλα δείχνουν ότι το μυστικό της είναι η σωστή διατροφή πλούσια σε προβιοτικά, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

Elle 03 Φεβ. 20
Αυτό είναι το smoothie της Kylie Jenner για λαμπερό δέρμα

Τελικά όλα δείχνουν ότι το μυστικό λάμψης της Kylie Jenner δεν είναι ούτε η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, ούτε ακριβές κρέμες και σέρουμ, ούτε το καλύτερο highlighter που κυκλοφορεί.

Η νεαρότερη Kardashian σε πρόσφατο Instagram story μοιράστηκε με τους followers της το δροσιστικό ρόφημα που επιλέγει καθημερινά στο πρωινό της για να ξεκινά δυναμικά την ημέρα της και να χαρίζει στην επιδερμίδα της απίστευτη λάμψη. Χάρη στα εκατομμύρια προβιοτικά και τα 13 superfoods που αυτό περιέχει βοηθά πολύ στην διατήρηση και την καλή κατάσταση του μικροβιώματος του πεπτικού συστήματος, η υγεία του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία της επιδερμίδας.

Φώτο: kyliejenner

Η συνταγή για το glow & detox smoothie της Kylie Jenner

Φύλλα φρέσκου κέιλ
Κατεψυγμένη μπανάνα την οποία η Kylie Jenner φροντίζει πάντα να έχει στο ψυγείο της για να χαρίζει μια φρέσκια, γλυκιά νότα στο smoothie της (εναλλακτικά μπορείς να αναζητήσεις άλλα κατεψυγμένα φρούτα όπως μούρα ή μάνγκο στο σουπερμάρκετ).
Μύρτιλλα
Superfoods σε σκόνη. Αυτό που επιλέγει η Kylie περιέχει εκτός των άλλων σπριρουλίνα, χλορέλα, κεράσια acerola, ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού, παντζάρι και σπανάκι.
Green Vibrance powders μια σύνθεση σε μορφή σκόνης που περιέχει πάνω από 25 εκατομμύρια (!) προβιοτικά συστατικά.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT