BLOG Gourmet News: Ελληνική διάκριση

Ο Βασίλης Βαϊμάκης, οινολόγος, και η γυναίκα του Κατερίνα, καλλιτεχνική φύση, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια σειρά από εξαιρετικά προϊόντα, τα οποία εκπροσωπούνται σε σημαντικές διοργανώσεις του εξωτερικού, αποσπούν διακρίσεις και μας κάνουν υπερήφανους.

Elle 30 Ιουλ. 12
BLOG Gourmet News: Ελληνική διάκριση

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Βαϊμάκη έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία ευρωπαϊκών παραδοσιακών προϊόντων για την παραγωγή του παλαιωμένου ξιδιού και για τα ελιξίρια (νέκταρ ξιδιού) στο 10ο ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO). Το τελευταίο έγινε αυτή τη χρονιά στο Ταρτού της Εσθονίας και είχε θέμα «τα τρόφιμα είναι φορέας πολιτιστικής αξίας» (food is the carrier of cultural value).

Στην επίδειξη των προϊόντων των παραγωγών, πλήθος από τους συμμετέχοντες συνέδρους, αντιπρόσωποι οργανώσεων και επαγγελματίες του χώρου της οινογαστρονομίας απ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες -και όχι μόνο- δοκίμασαν το παλαιωμένο παραδοσιακό ξίδι και τα πολυδύναμα γαστρονομικά αρτύματα, τα ελιξίρια που παράγονται από αυτό. Όλοι, ανεξαιρέτως, ενθουσιάστηκαν με την υψηλή ποιότητα και την πρωτοτυπία των προϊόντων.

Ήδη η οικογένεια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά κι ένα νέο ξίδι 10ετούς παλαίωσης.
Θερμά συγχαρητήρια!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT