BLOG Gourmet News: Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής στο Fuga

Η 21 Ιουνίου είναι αφιερωμένη στη Μουσική. Συνδυάστε τις υπέροχες μελωδίες με ιταλικές γεύσεις στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Elle 21 Ιουν. 12
BLOG Gourmet News: Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής στο Fuga

Το εστιατόριο Fuga θα σου προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και μουσικών δημιουργιών. Ιταλικά μενού με φόντο τον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου υπό τους ήχους φωνητικών, σουίνγκ και τζαζ αυτοσχεδιασμών. Ζητάς τίποτα καλύτερο;

Επιλέγεις ένα λιμπιστικό σπαγκέτι Pomodoro με τομάτα και ευωδιαστό βασιλικό και το συνοδεύεις με ένα ποτήρι κρασί πληρώνοντας μόλις €19.

Οι πιο απαιτητικοί της γεύσης και οι περισσότερο αναποφάσιστοι μπορούν να επιλέξουν μενού από €22,00 και να δοκιμάσουν αυθεντικές ιταλικές ταλιατέλες με γευστικό ραγού από μοσχάρι γάλακτος και κρέμα παρμεζάνας ή φιλέτο σολομού με τσακιστές πατάτες και σάλτσα γιαούρτι, με τη συνοδεία φρεσκοκομμένης σαλάτας μυρωδικών με παλαιωμένη παρμεζάνα και ξίδι βαλσάμικο.

Happy end με παγωτό, ή σορμπέ, ή πανακότα, με μεταξένια κρέμα γαρνιρισμένη με τραγανή γρανίτα από εσπρέσο.

Με ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση, μπορείς να γιορτάσεις την Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής με μελωδίες κάτω από τον αττικό νυχτερινό ουρανό, και είναι καλή ευκαιρία να μυηθείς σε ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι με γεύσεις εμπνευσμένες από τη μουσική που φέρουν την υπογραφή του εστιατορίου Fuga και του Ιταλού σεφ Pantaleo de Pinto.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT