BLOG Gourmet News: Οι δρόμοι του κρασιού μας οδηγούν «ΒορΟινά» της Ελλάδας

Ακόμη και αν δεν έχετε σκεφτεί τη γοητευτική Χαλκιδική ως το φετινό σας καλοκαιρινό προορισμό, μπορείτε να βάλετε πλώρη  προς τα εδώ με αφορμή την εκδήλωση για το κρασί «Τα ΒορΟινά», που πραγματοποιούν για πρώτη φορά τα μέλη της εταιρείας Οίνοι Βορείου Ελλάδος.

Elle 21 Ιουλ. 12
BLOG Gourmet News: Οι δρόμοι του κρασιού μας οδηγούν «ΒορΟινά» της Ελλάδας

Υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να γνωρίσετε τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας χαλαρά μέσα στη φυσική ομορφιά του τόπου, κρατώντας ένα ποτήρι κρασί στο χέρι σας; Τα ΒορΟινά είναι μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση γνωριμίας και γευσιγνωσίας με κρασιά και αποστάγματα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, όπου συμμετέχουν τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος με το διακριτικό τίτλο Οίνοι Βορείου Ελλάδος.

Νέες σοδειές, πειραματικές ετικέτες, ερυθροί παλαιωμένοι οίνοι, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα θα σας βάλουν στο παιχνίδι και θα σας ταξιδέψουν στο μύθο του κρασιού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη μαρίνα του συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, από τις 19:00 έως τις 23:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Παράλληλα, όσοι βρεθείτε εκεί θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τα επισκέψιμα οινοποιεία του δικτύου Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος για να προγραμματίσετε μελλοντικά κάποιο οινοτουριστικό ταξίδι στην περιοχή. Άλλη μια ωραία και δελεαστική πρόταση.

Πληροφορίες: Οίνοι Βορείου Ελλάδος, τηλ.: 2310 281617, 2310 281632
info@wineroads.gr, www.winesofnorthgreece.gr www.wineroads.gr
www.facebook.com/winersofnorthgreece

 

Δείτε ακόμα:

ELLE VIDEOS: Με τι κρασί να συνοδεύσετε το φαγητό σας; (Μέρος Α')

ELLE VIDEOS: Με τι κρασί να συνοδεύσετε το φαγητό σας; (Μέρος Β')

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT