Blog Gourmet News: Μια νύχτα που μυρίζει θάλασσα στο Talento

Η Μαρία Τριτάρη είναι μια χαριτωμένη κοπέλα που την κέρδισε ο έρωτάς της για το κρασί και την τέχνη και αυτές τις δύο αγάπες τις συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο στον όμορφο χώρο της, το Talento.

Elle 11 Ιουλ. 12
Blog Gourmet News: Μια νύχτα που μυρίζει θάλασσα στο Talento

«Στο Talento αγαπάμε δύο πράγματα, το ταλέντο των νέων δημιουργών και το κρασί. Την ικανότητα των νέων να φτιάχνουν αέρινες χειροποίητες κατασκευές και πανέμορφα -σχεδόν αιθέρια- κοσμήματα και τη δύναμη των πιο ωραίων κρασιών του κόσμου να μας γεμίζουν χαρά και απόλαυση. Σε όλα αυτά προσθέτουμε την αγάπη μας για τη Μεσόγειο και δημιουργούμε ένα γιορταστικό και χαρούμενο ensemble με διάθεση να υφάνουμε ιστορίες που μοσχομυρίζουν θάλασσα» εξηγεί η Μαρία Τριτάρη.

Η ιδέα της είναι ωραία και αξίζει να πάρετε μια… γεύση. Στις 12 Ιουλίου, λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα, στο Τalento Art&Wine Gallery θα ανακαλύψετε κρασιά από τα θαλασσινά μέρη της Μεσογείου: από το εκπληκτικό ηφαιστειογενές terroir της Σαντορίνης (βασίλισσας του Ασύρτικου) Kτήμα Αργυρού και Grande Reserve από τη Santo Wines, ενώ από τα άνυδρα παραθαλάσσια terroirs της Ανδαλουσίας (εδώ βασιλεύει το Palomino) Sherry Manzanilla του Hidalgo και Sherry Manzanilla του Sanchez-Romate.
Τα υπέροχα αυτά θαλασσινά κρασιά θα συνοδεύσει αυγοτάραχο που προσφέρει ο κύριος Ζαφείρης Τρικαλινός, πράσινες ελιές και ισπανικά τάπας (χαμόν, τυρί και σαρδέλες) της εταιρείας De Gustibus.

Επίσης ο Γιάννης Καραβάς θα βάλει την καλλιτεχνική του πινελιά παρουσιάζοντας τη σειρά κοσμημάτων Sea Stories, την οποία έχει εμπνευστεί από τους ψιθύρους της θάλασσας. Κάθε κομμάτι της έκθεσης είναι μοναδικό, όπως και η ιστορία που το συνοδεύει.
Ανοίξτε, λοιπόν, πανιά για μια βραδιά Sea and Wine Stories που θα  μοσχοβολάει κέφι!

Talento, Art & Wine Gallery( Χάρητος 7, Κολωνάκι)
12 Ιουλίου, 19:00-23:00, Μαρία Τριτάρη, e-mail: mariatritaris@talentogallery.com, τηλ.: 6945174998

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT