BLOG Gourmet News: Νόστιμες ελληνικές πίτες στο εστιατόριο της Μεγάλης Βρεταννίας

Υποκύψτε στη γλυκιά ή αλμυρή γεύση μιας παραδοσιακής πίτας σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Elle 11 Οκτ. 12
BLOG Gourmet News: Νόστιμες ελληνικές πίτες στο εστιατόριο της Μεγάλης Βρεταννίας

Στο κέλευσμα του Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, όπου θα σερβίρονται πίτες μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, είναι δύσκολο να αντισταθείς. Οι σπιτικές ελληνικές πίτες, λαχταριστές και αγαπημένες, έρχονται να ηλεκτρίσουν όμορφα τη γεύση και να μας ταξιδέψουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Για να πάρετε μια γεύση, αλμυρή ή γλυκιά, οι παρακάτω πίτες θα σερβίρονται στον υπέροχο χώρο του Winter Garden και θα συνοδεύονται από αφρώδεις οίνους. Ωραία ιδέα!

Από τις αλμυρές πίτες θα δοκιμάσετε: σπανακοτυρόπιτα €9, σκοπελίτικη τυρόπιτα €9, πρασόπιτα με γραβιέρα €9, μετσοβίτικη κοτόπιτα €10. Συνοδεύστε οποιαδήποτε αλμυρή πίτα με τον αφρώδη οίνο της επιλογής σας: Amalia Brut Tselepos, Karanikas Brut , Akakies Kir-Yianni Rose € 6/ποτήρι.

Λιμπιστικές είναι και οι γλυκές πίτες: σοκολατόπιτα με γρανίτα πορτοκάλι €11, μηλόπιτα με παγωτό βανίλια και σάλτσα κανέλας €11, γιαουρτόπιτα με κομπόστα από κόκκινα φρούτα του δάσους €11, γλυκιά κολοκυθόπιτα με παγωτό καρύδι €11. Συνοδεύστε οποιαδήποτε γλυκιά πίτα με τον παρακάτω εξαιρετικό αφρώδη οίνο: D’Ifestia-Hatzigeorgiou (made by Muscat) €6 / ποτήρι.

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 3330000.
 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT