BLOG Gourmet News: Ο οίνος Τσάνταλη σε καινούρια έκδοση

Με νέα φορεσιά κάνει την εμφάνισή του το διαχρονικό κρασί Μακεδονικός.

Elle 14 Οκτ. 12
BLOG Gourmet News: Ο οίνος Τσάνταλη σε καινούρια έκδοση

Μου αρέσει η καινούρια φιάλη. Είναι μοντέρνα, γοητευτική, με καμπύλες και αποπνέει φρεσκάδα και κομψότητα, παρουσιάζοντας μια ελκυστική εικόνα του σύγχρονου ελληνικού κρασιού. Ο οίνος που φυλακίζεται μέσα σε αυτήν παραμένει σταθερός και αναλλοίωτος, έτσι ακριβώς όπως τον προτιμούν εδώ και 30 χρόνια οι καταναλωτές του.

Τα επιλεγμένα σταφύλια του αμπελώνα της Μακεδονίας χαρίζουν κρασιά εξαιρετικής ποιότητας, που ταιριάζουν με τις γευστικές προτάσεις του καθημερινού τραπεζιού. Γεγονός είναι ότι μπορείτε να τα απολαύσετε χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι άριστη.

Δοκιμάστε το λευκό Μακεδονικό από τις ποικιλίες Αθήρι και Ροδίτης, ροζέ από Ξινόμαυρο και Μοσχόμαυρο και ερυθρό από Ξινόμαυρο και Merlot αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT