BLOG Gourmet News: Τα εκλέρ της άνοιξης

Υπέροχες γεύσεις από εκλέρ βατόμουρου και φουντουκιού συνδυαστικά με λικέρ θα γλυκάνουν τον ουρανίσκο σας μέχρι τις αρχές Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Elle 18 Μαΐ. 12
BLOG Gourmet News: Τα εκλέρ της άνοιξης

Το ραντεβού με τις φίλες μου δόθηκε στο Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ενός χώρου απόλυτα εναρμονισμένου με το πνεύμα της άνοιξης. Ήρεμα και χαλαρά, θέλαμε να χαρούμε τη συζήτησή μας, και η ιδέα του Éclair & Liqueur ήταν το κατάλληλο ερέθισμα για να φτιάξει η διάθεσή μας.

Τι είναι το Éclair & Liqueur; Αυθεντικές γεύσεις από μίνι εκλέρ βατόμουρου σε στικ, αρωματισμένα με βιολέτα, εκλέρ πραλίνας φουντουκιού σε κουλί από κακάο μέχρι After Eight Éclair με εκλέρ πικρής σοκολάτας, αρωματισμένα με μέντα, που σε ταξιδεύουν γευστικά στα μονοπάτια της άνοιξης. Από δίπλα ένα ωραίο λικέρ αναλαμβάνει το ρόλο συνοδού.

Περάσαμε όμορφα, γελάσαμε, φχαριστηθήκαμε τα λαχταριστά εκλεράκια -χωρίς ενοχές- και ευχηθήκαμε καλό καλοκαίρι. Σας προτείνω να κάνετε ένα πέρασμα από το Winter Garden και να πάρετε μια γεύση από εκλέρ και λικέρ που θα σερβίρονται μέχρι τις αρχές Ιουνίου!

Info
Μεγάλη Βρεταννία, πλατεία Συντάγματος, τηλ.: 210 3330000.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: