BLOG Gourmet News: Ζήσε το δικό σου παραμύθι στην Άνδρο

Ο γάμος σε ένα νησί είναι ξεχωριστός. Έχει το δικό του στυλ. Τα ρόδινα χρώματα του δειλινού σμίγουν με το απέραντο γαλάζιο και συνθέτουν ένα σκηνικό αληθινό, το οποίο μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας.

Elle 29 Ιουλ. 12
BLOG Gourmet News: Ζήσε το δικό σου παραμύθι στην Άνδρο

Το φως αντανακλάται στα μαλλιά της νύφης, που ανεμίζουν απαλά κάθε φορά που φυσά ελαφρό αεράκι. Ο αέρας μυρίζει θάλασσα και χόρτο και αναζωογονεί τις αισθήσεις.

Στην Άνδρο ο Πύργος Σαρέλη, χτισμένος το 1690 από πέτρα, δεσπόζει στο γραφικό παραδοσιακό οικισμό των Αηδονίων στον Όρμο Κορθίου. Αποτελείται από 3 ανεξάρτητες κατοικίες για ποιοτική διαμονή, μέσα σε ένα αυθεντικό περιβάλλον.

Ο οικισμός Αηδόνια, που έχει το όνομα πουλιού, είναι χτισμένος αμφιθεατρικά, με μικρά μονοπάτια γεμάτα χρώμα, μια υπέροχη πετρόχτιστη πηγή, ξωκλήσια, κι όλα αυτά σε ένα σκηνικό όπου κυριαρχεί η φύση και η νησιώτικη ατμόσφαιρα και που γοητεύει όσους περιδιαβαίνουν στα μικρά σοκάκια που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν, αποκαλύπτοντας και μια νέα ομορφιά κάθε φορά, απλή, λευκή και πέτρινη. Ένας οικισμός με ιστορική ανδριώτικη μνήμη και στοιχεία που φανερώνουν την αρχοντιά του.

Ο Πύργος Σαρέλη προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και απέραντο ανοιχτό ορίζοντα στην προνομιούχα αυτή περιοχή του νησιού, γνωστή για το φυσικό της κάλλος και την ομορφιά των μικρών παραδοσιακών οικισμών της. Χάρη στην οικιστική του δομή, ο Πύργος αποτελεί ιδανικό κατάλυμα για ζευγάρια φίλων που μπορούν να κάνουν διακοπές στο ίδιο συγκρότημα, αλλά σε ανεξάρτητες κατοικίες. Οι κοινόχρηστοι χώροι, η πισίνα, η γειτονική εκκλησία αποτελούν σημεία συνάντησης για τις φιλικές οικογένειες. Κυρίαρχα στοιχεία, η λιτή, απέριττη διακόσμηση και οι άνετοι χώροι.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο Πύργος Σαρέλη επιλέγεται για ρομαντικό γάμο ή βάπτιση, αφού η ιστορική γραφική εκκλησία των Αγίων Πάντων βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Πύργο.

Info
Αν θέλεις να ζήσεις το όνειρο, επικοινώνησε με email στο sareli@otenet.gr.
www.andros.gr/pyrgossareli.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: