Adele: Αυτό είναι το τραγούδι που έγραψε για τον γιό της, Angelo

Η Adele αποκαλύπτει τα πάντα για το συναισθηματικό τραγούδι που έγραψε για τον γιο της, Angelo.

HELLO.gr 25 Νοε. 21
Adele: Αυτό είναι το τραγούδι που έγραψε για τον γιό της, Angelo
Cover photo: @adele

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε η Adele στον Tom Power δήλωσε ότι το τρίτο κομμάτι από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της “30”, «είναι πολύ προσωπικό».

Μάλιστα ένα από τα τραγούδια περιλαμβάνει ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ της ίδιας και του 9χρονου γιου της όπου του εξηγεί τον χωρισμό της από τον πατέρα του, Simon Konecki, όταν ήταν μόλις 6 χρονών.

«Μάλλον θα περάσει από στάδια να το μισεί όταν είναι έφηβος. Αλλά ήταν ένα σημαντικό μέρος του παζλ που προσπαθούσα να καταλάβω από τη ζωή μου, οπότε έπρεπε να το συμπεριλάβω», ανέφερε η Adele.

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τις συζητήσεις στο τραγούδι ως «έντονες», εξηγώντας ότι ήθελε «να είναι ξεκάθαρη και ειλικρινής μαζί του». Η τραγουδίστρια παράλληλα είπε ότι ήταν προκατειλημμένη με τον γιο της, εξηγώντας ότι δεν ήξερε πώς να περιηγηθεί στη ζωή ως ανύπαντρη μαμά.

«Φαντάσου να το ακούς ως 6χρονο. Πανικοβάλλεσαι και ολόκληρος ο κόσμος σου είναι σε έκρηξη», είπε γελώντας. Ωστόσο, η Adele πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να κρυφτώ από αυτόν. Θα μπορούσε να με δει ακόμα πιο καθαρά αν προσπαθούσα να κρυφτώ από αυτόν». Η δημιουργία του τραγουδιού ήταν «σίγουρα μια μεγάλη ανακάλυψη» τόσο συναισθηματικά όσο και μουσικά, προσέθεσε.

Μάθε ποιο είναι το τραγούδι που η Αdele έγραψε για το γιο της στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT