Είδαμε την Adele μετά από μήνες στο after-part των Oscars και ήταν πιο όμορφη απο ποτέ!

Η Adele τραγουδούσε και χόρευε με φίλους στο after party των φετινών Oscars. Δείτε τη βρετανίδα ποπ σταρ να είναι πιο λαμπερή από ποτέ γιορτάζοντας τις επιτυχίες των φίλων της, παρακάτω!

Elle 28 Απρ. 21
Είδαμε την Adele μετά από μήνες στο after-part των Oscars και ήταν πιο όμορφη απο ποτέ!

Η τελευταία έξοδος της Adele είναι η απόδειξη πως ετοιμάζεται για ένα summer dream body αυτό το καλοκαίρι. Η βρετανίδα τραγουδίστρια, συμμετείχε στο party του Daniel Kaluuya που κέρδισε το Όσκαρ Β’ ανδρικού το βράδυ των βραβείων της Ακαδημίας. Εκεί γιόρτασε και έβγαλε φωτογραφίες με πολλούς από τους φίλους της όπως η ηθοποιός Amber Chardae Robinson.

Adele

Photo Credit: Amber Chardae Robinson Instagram account

Η Amber μοιράστηκε μια Instagram selfie στα stories της με την Adele, η οποία φορούσε ένα απλό αλλά κομψό πράσινο σύνολο από το Lapointe. Μπορέσαμε να παρατηρήσουμε το look της με μεγαλύτερη λεπτομέρεια αφού ένα άτομο που δούλευε το soiree δημοσίευσε ένα βίντεο της τραγουδίστριας που τραγουδούσε τη Jennifer Lopez και το Ja I Rule “I’m Real” χορεύοντας και διασκεδάζοντας. Απο τη μάζωξη για τον εορτασμό του Όσκαρ του Daniel Kaluuya, δε θα μπορούσε να λείπει και ο καλός του φίλος Drake, που είναι και ο κολλητός της Adele!

adele

Photo credit @curly_bartender, Instagram

adele

Photo credit @curly_bartender, Instagram

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: