Αυτές είναι οι 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής σύμφωνα με το Forbes

Η έκτη ετήσια λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες επιχειρηματίες, στελέχη και καλλιτέχνιδες της Αμερικής είναι εδώ.

Elle 15 Οκτ. 20
Αυτές είναι οι 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής σύμφωνα με το Forbes

Οι γυναίκες διεκδικούν ολοένα και πιο ενεργό ρόλο στο επιχειρείν, όπως καταδεικνύει και η έκτη ετήσια λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες επιχειρηματίες, στελέχη και καλλιτέχνιδες της Αμερικής, που φέτος περιλαμβάνει συνολικά 100 παρουσίες από 80 που ήταν το προηγούμενο έτος. Οι πρωτοπόρες αυτές γυναίκες, με συνδυαστική περιουσία 90 δισ. δολαρίων, δημιούργησαν τις δικές τους εταιρείες ή βοήθησαν τις επιχειρήσεις που διευθύνουν να επεκταθούν, ενώ κατάφεραν να ξεχωρίσουν σε κάθε τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας, από την κατασκευή πυραύλων και σνόουμπορντ έως την ανάπτυξη διαγνωστικών τεστ για τον Covid-19.

Η πανδημία του κορονοϊού, μάλιστα, αποδείχθηκε ιδιαίτερα επωφελής για ορισμένες εξ αυτών, όπως η οικονομική διευθύντρια της Zoom Video Communications, Kelly Steckelberg, που έκανε φέτος το ντεμπούτο της στη λίστα του Forbes, καθώς η στροφή προς την τηλεργασία βοήθησε τις μετοχές της εταιρείας της να τετραπλασιαστούν κατά τη διάρκεια του 2020. Κάποιες άλλες ωστόσο, όπως η βασίλισσα των καλλυντικών Anastasia Soare και οι συνιδρυτές της εταιρείας δερματολογικών προϊόντων Rodan + Fields, ήταν λιγότερο τυχερές, καθώς η καραντίνα λόγω της πανδημίας έπληξε τις πωλήσεις ορισμένων brands ομορφιάς.

Ανακάλυψε ποιες  είναι οι 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής σύμφωνα με το Forbes στο The Toc.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT