Jeffree Star: Το αυτοκινητιστικό ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο

O γνωστός Youtuber, Jeffree Star δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το διαλυμένο αυτοκίνητό του, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έστειλε τον ίδιο και έναν πολύ καλό του φίλο στο νοσοκομείο. Δύο μέρες αργότερα πήρε εξιτήριο με την η κατάσταση της υγείας του να πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Elle 19 Απρ. 21
Jeffree Star: Το αυτοκινητιστικό ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Στις 16 Απριλίου o γνωστός Youtuber, Jeffree Star, και ο φίλος του, Daniel Lucas, είχαν ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο τους ανατράπηκε τρεις φορές μετά από μια σφοδρή σύγκρουση  λόγω ολισθηρότητας και έτσι η νοσηλεία τους σε νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη.

Την ημέρα του ατυχήματος, μόλις η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τις σελίδες που διαθέτει ο γνωστός Youtuber και make-up artist στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μόνο που αναφέρθηκε ήταν ότι περιμένουν όλοι περισσότερες πληροφορίες από τους γιατρούς και ότι τουλάχιστον οι δύο συνεπιβάτες είναι ζωντανοί.

Jeffree Star

Στην συνέχεια οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσα από το νοσοκομείο απεικόνιζαν τον Jeffree Star με νάρθηκα στο λαιμό, ενώ ο Lucas καθόταν δίπλα του, κρατώντας του το χέρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι fans του γνωστού Jeffree Star, όταν έμαθαν την είδηση για το ατύχημα έσπευσαν να στείλουν τις καλύτερες ευχές του για γρήγορη ανάρρωση. Ωστόσο, τώρα η κατάσταση της υγείας του Jeffree Star φαίνεται να πηγαίνει όλο και καλύτερα καθώς μετά από δύο μέρες και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου ο guru του μακιγιάζ πήρε εξιτήριο και ήδη έχει επανέλθει στην καθημερινότητά τους, δημιουργώντας βίντεο για το Instagram.

https://www.instagram.com/p/CL2JONRBUqW/

Θα πρέπει να φορά ειδικό νάρθηκα για μερικούς μήνες, σύμφωνα με τα όσα είπε σε Story στο Instagram. Σε προηγούμενες αναρτήσεις του ανέφερε ότι έχει τραυματίσει και μερικούς σπονδύλους. Για τον φίλο του η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη, λόγω του γεγονότος ότι είχε δώσει στο παρελθόν «μάχη» με τον καρκίνο του εντέρου και ίσως θα χρειαστεί επέμβαση.

Ο 35χρονος δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από το διαλυμένο αυτοκίνητό του. «Ήταν δύσκολο, αλλά έπρεπε να δω το αυτοκίνητό μου σήμερα. Δόξα τω Θεώ που η Rolls Royce είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο ατσάλι γιατί έσωσε τις ζωές μας», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CKW04VGhbTO/

«Παραλίγο να σκοτωθούμε και πιστεύω ότι ήταν από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που έχω βιώσει», ανέφερε στο Story στο Instagram ο YouTuber. Σε άλλη ανάρτηση, στο Twitter, αναφέρθηκε και σε εκείνους που ευχήθηκαν τον θάνατό του. «Σε όσους ευχηθήκατε τον θάνατο του Ντάνιελ και τον δικό μου, προσευχόμαστε να βρείτε την ευτυχία μέσα σας», έγραψε μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT