Alex Rodriguez: Η νέα δήλωσή του μετά το χωρισμό του από την Jennifer Lopez

Ένα μήνα σχεδόν μετά τον χωρισμό του από την Jennifer Lopez, o Alex Rodriguez, είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα και ανάρτηση που έκανε στα social media «μαρτυρά» την διάθεσή του.

HELLO.gr 27 Μαΐ. 21
Alex Rodriguez: Η νέα δήλωσή του μετά το χωρισμό του από την Jennifer Lopez

Φαίνεται πως ο Alex Rodriguez είναι έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Ένα μήνα σχεδόν μετά τον χωρισμό του ARod με την Jennifer Lopez, o 45χρονος πρώην αστέρας του Baseball, έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο, όπως καταλάβαμε, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσα από την ανάρτησή του έγραψε κάποια λόγια και έκανε την δική του προσωπική εξομολόγηση την στιγμή που οι φήμες για την επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck δεν έχουν τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώην ζευγάρι Alex Rodriguez και Jennifer Lopez, αρραβωνιάστηκε το 2019 και χώρισε επίσημα στα μέσα Απριλίου. Μάλιστα, σε μία από κοινού τους δήλωση στο Today, το ζευγάρι ανέφερε:

«Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε καλύτεροι ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές επιχειρήσεις μας και τα έργα μας. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο και στα παιδιά μας. Με σεβασμό προς αυτά, το μόνο σχόλιο που θα προσθέσουμε είναι ότι σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά λόγια και την υποστήριξή σας».

Διάβασε τι δήλωσε ο Alex Rodriguez μέσα από την ανάρτησή του στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: