Anjelina Jolie & The Weeknd: Ρομαντικό δείπνο για δύο;

Ένα ασυνήθιστο ζευγάρι, φωτογραφήθηκε στο Los Angeles, σε ένα Ιταλικό εστιατόριο. Η ηθοποιός Angelina Jolie και ο The Weeknd πιθανότατα επιδιώκουν να αναπτύξουν μια επαγγελματική σχέση, μιας και ο The Weeknd έχει βλέψεις να μπει δυναμικά στο χώρο του θεάματος.

Elle 06 Ιουλ. 21
Anjelina Jolie & The Weeknd: Ρομαντικό δείπνο για δύο;

Αυτό είναι ένα ζευγάρι, που κανείς δε θα περίμενε να δει μαζί. Το Page Six αναφέρει πως η Angelina Jolie και ο The Weeknd, φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο Los Angeles. Οι παπαράτσι τους απαθανάτησαν να βγαίνουν απο το ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi και να αποχωρούν ξεχωριστά λίγες μέρες πριν.

Φημολογείται πως πέρασαν αρκετές ώρες μαζί σε αυτό το δείπνο. Η Jolie φορούσε ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα, ενω ο The Weeknd ένα τζιν μπουφάν, σκούρο μπλουζάκι και τζιν παντελόνι. Αν και δεν είναι αδύνατο να πρόκειται και για ραντεβού (μιας και τόσο η Angelina Jolie όσο και ο The Weeknd είναι ελεύθεροι αυτή την περίοδο) ήταν πιθανότατα μια επαγγλεματική συνάντηση. Αυτό μετέφερε μια πηγή απο τον κύκλο του The Weeknd στο Page Six. .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

«Προφανώς και δεν προσπαθούν να κρύψουν, το γεγονός. Ο Weeknd είναι επικεντρωμένος στο στόχο του να μπει στην βιομηχανία του κινηματογράφου. Ούτως η άλλως συμμετέχει στην νέα σειρά του HBO “The Idol”» Ο τραγουδιστής, συνεργάζεται και στο γράψιμο της εν λόγω σειράς. Το σενάριο ακολουθεί μια γυναίκα ποπ τραγουδίστρια. η οποία ερωτεύεται έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού,  που είναι αρχηγός μιας μυστικής αίρεσης, όπως αναλύεται στο περιοδικό Variety. Εκτός απο σεναριογράφος και ηθοποιός, ο The Weeknd θα είναι και ένας απο τους παραγωγούς της σειράς.

 

Ίσως αυτό να μην είναι ένα ρομάντζο που περιμέναμε -ή θέλαμε εν πάσει περιπτώσει- όμως έχουμε πολλά να δούμε απο τον The Weeknd στο νέο του επαγγελματικό βήμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: