Η Angelina Jolie ταξιδεύει στην Υεμένη για να βοηθήσει τους πρόσφυγες

Η Angelina Jolie παρομοίασε τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση της χώρας με την τρέχουσα καταστροφή στην Ουκρανία και μας προέτρεψε να σταθούμε δίπλα σε όσους επλήγησαν και από τις δύο συγκρούσεις.

HELLO.gr 09 Μαρ. 22
Η Angelina Jolie ταξιδεύει στην Υεμένη για να βοηθήσει τους πρόσφυγες
Cover photo:@angelinajolie_offiicial

Η Angelina Jolie βρίσκεται στην Υεμένη για να βοηθήσει τους πρόσφυγες εν μέσω του πολέμου που εξελίσσεται στην Ουκρανία. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ενημέρωσε τους 12,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, την Κυριακή, καθώς έφτασε στην πρωτεύουσα του Άντεν, όπου συνεργάζεται με την Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την παροχή βοήθειας.

«Έφτασα στο Άντεν, για να συναντήσω εκτοπισμένες οικογένειες και πρόσφυγες για τους @refugees της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και να δείξω την υποστήριξή μου στον λαό της Υεμένης», έγραψε η Angelina Jolie στη λεζάντα. «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», επεσήμανε η χολιγουντιανή star η οποία έχει αποδείξει περίτρανα την ανθρώπινη πλευρά της μέσα στα χρόνια.

«Καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τη φρίκη που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία και ζητάμε τον άμεσο τερματισμό της σύγκρουση, βρίσκομαι εδώ στην Υεμένη για να υποστηρίξω ανθρώπους που επίσης χρειάζονται απεγνωσμένα την ειρήνη. Η κατάσταση εδώ είναι μια από τις χειρότερες ανθρωπιστικές κρίσεις στον κόσμο, με έναν άμαχο να σκοτώνεται ή να τραυματίζεται κάθε ώρα το 2022. Μια οικονομία κατεστραμμένη από τον πόλεμο και πάνω από 20 εκατομμύρια Υεμενίτες εξαρτώνται από την ανθρωπιστική βοήθεια για να επιβιώσουν», πρόσθεσε.

Η Angelina Jolie παρομοίασε τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση της χώρας με την τρέχουσα καταστροφή στην Ουκρανία, προτρέποντας να συμπονέσουμε όσους επλήγησαν και από τις δύο συγκρούσεις.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT