Ο Chris Noth νιώθει πως όλη του η ζωή τελείωσε. Μα γιατί άραγε;

Τι συμβαίνει με τον γάμο του; Ο Chrs Noth και η σύζυγός του σε μια πρωτόγνωρη γι' αυτούς κατάσταση

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη HELLO.gr
HELLO.gr 12 Ιαν. 22
Ο Chris Noth νιώθει πως όλη του η ζωή τελείωσε. Μα γιατί άραγε;
Cover photo:@chrisnothofficial

Οι φίλοι του Chris Noth ανησυχούν για εκείνον -και για την στροφή του στο ποτό- εν μέσω του σκανδάλου σεξουαλικών υποθέσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τον έχουν κάνει να περνά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο ηθοποιός κατηγορήθηκε από δύο γυναίκες για σεξουαλική επίθεση, ενώ υπάρχουν αναφορές για κακοποίηση από πέντε γυναίκες. Η υπόθεση αυτή του κόστισε δουλειά, συμπεριλαμβανομένου του “The Equalizer” του CBS, και αποκόπηκε από τις τελευταίες σκηνές για το spin-off “Sex and the City” “And Just Like That” που γύρισε πρόσφατα με τη Sarah Jessica Parker στο Παρίσι.

Μια πηγή που τον γνωρίζει ανέφερε: «Ο Chris νιώθει ειλικρινά ότι η ζωή του τελείωσε. Νομίζω ότι το ποτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο στα προβλήματά του. Οι φίλοι του θα ήθελαν να πάρει κάποια βοήθεια». Ωστόσο, άλλες πηγές αρνούνται σθεναρά ότι έχει μεθύσει ποτέ στα γυρίσματα ή ότι έχει πρόβλημα με το αλκοόλ.

Η ηθοποιός Zoe Lister Jones -που κάποτε εργαζόταν ως bartender στο κλαμπ Plumm της Νέας Υόρκης-, ισχυρίστηκε ότι ήταν «σταθερά σεξουαλικά ανάρμοστος με συνάδελφο», και τον κατηγόρησε ότι έπινε στα γυρίσματα ενώ γύριζαν το “Law & Order” του NBC.

Διάβασε περισσότερα για τον Chris Noth στο HELLO.gr.

#celebrity news
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: