Billie Eilish: Έγραψε ιστορία στα βραβεία Grammy

Η 18χρονη τραγουδίστρια έφυγε από την μεγάλη βραδιά με 5 βραβεία στα χέρια, και έτσι έγινε η νεότερη καλλιτέχνης αλλά και η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που καταφέρνει να επικρατήσει σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες.

Elle 27 Ιαν. 20
Billie Eilish: Έγραψε ιστορία στα βραβεία Grammy

Η Billie Eilish άφησε το δικό της μοναδικό αποτύπωμα στην ιστορία των βραβείων Grammy, αποδεικνύοντας πως αυτό το κορίτσι ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τα δεδομένα της μουσικής βιομηχανίας. Μόλις στα 18 της χρόνια, κέρδισε σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια. Συγκεκριμένα, αποχώρησε από την απονομή έχοντας στα χέρια της τα Grammy για καλύτερο άλμπουμ, καλύτερο τραγούδι, δίσκος της χρονιάς, καλύτερος νέος καλλιτέχνης της χρονιάς και καλύτερο pop vocal album. Συνολικά λοιπόν κατέκτησε 5 βραβεία και έτσι έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που το καταφέρνει αυτό, αλλά και η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει να κερδίσει τα κορυφαία βραβεία Grammy την ίδια χρονιά.

«Δεν κάναμε αυτό το άλμπουμ για να κερδίσουμε το Grammy. Γράψαμε για την κατάθλιψη και τις σκέψεις αυτοκτονίας αλλά και την κλιματική αλλαγή», είπε η Billie Eilish από τη σκηνή, μαζί με τον αδερφό της Finneas, με τον οποίο έγραψαν μαζί το άλμπουμ.  «Μπορώ να πω πως πιστεύω πως το αξίζει η Ariana;», σχολίασε για την συνάδελφό της Ariana Grande.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: