Billie Eilish: Η δυνατή εξομολόγησή της για το body shaming

Μέσα από το σκοτεινό μίνι φιλμ Not My Responsibility, η νεαρή τραγουδίστρια δηλώνει ανοιχτά πως αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια και τη γνώμη των άλλων γύρω από το σώμα της. Και είμαστε όλοι μαζί της!

Elle 27 Μαΐ. 20
Billie Eilish: Η δυνατή εξομολόγησή της για το body shaming
H Billie Eilish παίρνει μια δυναμική θέση απέναντι στους body shamers, εμπνέοντας έτσι όλα τα νέα κορίτσια που νιώθουν ανασφάλεια με το σώμα τους λόγω της κριτικής που δέχονται, να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Μέσα από τη μίνι φιλμ της Not My Responsibility, η τραγουδίστρια
«Με γνωρίζετε; Με γνωρίζετε πραγματικά; Έχετε απόψεις. Για τις απόψεις μου. Για τη μουσική μου. Για τα ρούχα μου. Για το σώμα μου. Μερικοί άνθρωποι μισούν αυτά που φοράω. Μερικοί άνθρωποι τα επαινούν. Μερικοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να ντροπιάσουν άλλους. Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να ντροπιάσουν εμένα».

Και συνεχίζει: «Αλλά νιώθω ότι παρακολουθείτε. Πάντα. Και τίποτα που κάνω δεν είναι αόρατο. Θα θέλατε να είμαι μικρότερη; Περισσότερο αδύναμη; Πιο ήπια; Πιο ψηλή; Θα θέλατε να είμαι ήσυχη; Σας προκαλούν οι ώμοι μου; Το στήθος μου; Το στομάχι μου; Τα ισχία μου; Το σώμα με το οποίο γεννήθηκα δεν είναι αυτό που θα θέλατε; Κάνουμε υποθέσεις για τα άτομα με κριτήριο το σώμα τους. Αποφασίζουμε ποιοι είναι. Αποφασίζουμε τι αξίζουν. Αν φοράω περισσότερα, αν φοράω λιγότερα, ποιος αποφασίζει πώς με καθορίζει αυτό; Τι σημαίνει; Η αξία μου βασίζεται μόνο στο τι αντιλαμβάνεστε; Ή μήπως η γνώμη σας για μένα δεν αποτελεί δική μου ευθύνη;».
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT