Brad Pitt & Jennifer Aniston: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

H “ερωτική φωλιά” και το κοινό ταξίδι που «φούντωσαν» τις φήμες.

Elle 30 Μαρ. 22
Brad Pitt & Jennifer Aniston: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;
Cover photo by Toni Anne Barson/WireImage

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φήμες για επανασύνδεση του Brad Pitt και της Jennifer Aniston, αφού έγινε αισθητή η απουσία τους κατά την 94η τελετή απονομής των βραβείων Oscar.

Σύμφωνα με το InΤouch, οι δύο πρώην σύζυγοι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι, για τα γυρίσματα του sequel «Murder Mystery» όπου πρωταγωνιστεί η Jennifer Aniston.

Το περιοδικό InStyle σημειώνει πως πηγή από το ξενοδοχείο “Four Seasons Hotel, George V” που μένουν, αναφέρει ότι: «Έχουν κρυφτεί εδώ και καιρό στο ρετιρέ του ξενοδοχείου και βγαίνουν μόνο για να δειπνήσουν ή να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα τέχνης. Τις περισσότερες φορές είναι πολύ διακριτικοί», ενώ στο ίδιος μέσο, παραχώρησε δηλώσεις και πηγή από το περιβάλλον τους, λέγοντας πως: «Δεν πρόκειται για σύμπτωση. Το ζευγάρι ζει ξανά τον έρωτά του, θα μείνουν μήνες σε αυτή τη σουίτα. Προσπαθούν για την αγάπη τους εδώ και καιρό και θα δουν τι θα συμβεί μελλοντικά. Μέχρι στιγμής, τα πάνε πολύ καλά. Είναι μεγαλύτεροι κι ωριμότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν πως αυτό είναι το σωστό, να είναι μαζί».

Δείτε το βίντεο στο Glance.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: