Shannen Doherty: Μοιράζεται φωτογραφίες από το «ταξίδι» της με τον καρκίνο του μαστού

H ηθοποιός αντιμετωπίζει τον καρκίνο του μαστού με θετικότητα αλλά και ευθύνη, όπως δηλώνει η ίδια.

Elle 11 Οκτ. 21
Shannen Doherty: Μοιράζεται φωτογραφίες από το «ταξίδι» της με τον καρκίνο του μαστού
Cover photo: @theshando

Η Shannen Doherty μιλάει ανοιχτά για την μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Η 50χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πέρυσι ότι είναι για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με τον καρκινό τον οποίο είχε ρίξει σε ύφεση το 2017 και αυτή τη φορά μάλιστα βρίσκεται στο 4ο στάδιο.

Την Πέμπτη η ίδια έδωσε στους θαυμαστές της μια αφιλτράριστη ματιά στη ζωή της, αναρτώντας εικόνες αυτού που η ίδια αποκάλεσε «το δικό της προσωπικό ταξίδι» προς τιμήν του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Οι εικόνες είναι απο την περίοδο από την πρώτη της διάγνωση μέχρι τη δεύτερη.

«Είναι ΟΛΑ όμορφα; ΟΧΙ αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να γίνουμε όλοι πιο εκπαιδευμένοι και πιο εξοικειωμένοι με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να κάνουν μαστογραφίες, να κάνουν τακτικούς ελέγχους, να ξεπερνούν τον φόβο και να αντιμετωπίζουν ό,τι μπορεί να βρεθεί μπροστά σας», έγραψε στο Instagram της.

Μία από τις φωτογραφίες δείχνει την Doherty με ένα χαρτομάντηλο γεμάτο αίματα στο ρουθούνι της, ενώ μία άλλη δείχνει την πρωταγωνίστρια του Beverly Hills, 90210 να φορά  πιτζάμες Cookie Monster και μάσκα ύπνου.


«Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Έκανα μαστεκτομή και έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Είχα πολλές αιμορραγίες στη μύτη από τη χημειοθεραπεία. Δεν δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς το βίωσε αυτό. Ήμουν επίσης πολύ κουρασμένη. Έβαζα τις αστείες πιτζάμες που μου έδωσε η φίλη μου η Kristy για να μου φτιάξουν το κέφι. Μου έδωσαν πραγματικά χαρά; Ναί!! Χαχαχα. Φαινόμουν γελοία και μέσα σε αυτή τη γελοιότητα, ήμουν σε θέση να γελάσω με τον εαυτό μου. Η εύρεση χιούμορ με βοήθησε να περάσω από αυτό που φαινόταν αδύνατο. Ελπίζω όλοι να βρούμε το χιούμορ στο αδύνατο», έγραψε επίσης στη λεζάντα.


Τον περασμένο μήνα, η Doherty μίλησε για τη ζωή με τον καρκίνο κατά τη διάρκεια ενός digital πάνελ για τη νέα της αυτοβιογραφική ταινία «List of a Lifetime», λέγοντας ότι αισθάνεται την «ευθύνη» να καταρρίψει τις παρανοήσεις γύρω από τον καρκίνο. «Αισθάνομαι ότι έχω μια ευθύνη στην δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου ζωή … να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο και να ενημερώσω τους ανθρώπους ότι τα άτομα με καρκίνο 4ου σταδίου είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια. Ο σύζυγός μου λέει ότι ποτέ δεν θα καταλαβαίνατε ότι έχω καρκίνο. Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά. Δεν μιλάω πραγματικά γι ‘αυτό. Είναι μέρος της ζωής σε αυτό το σημείο», είπε στους δημοσιογράφους.

Η Doherty είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Kurt Iswarienko από το 2011.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT