Britney Spears: «Έκλαιγα για δύο εβδομάδες, ένιωσα ντροπή»

Η Britney Spears, «έσπασε τη σιωπή της», σχετικά με το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε με τη ζωή της από τους New York Times, «Framing Britney Spears». Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, δημοσίευσε , στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «Crazy»  του θρυλικού συγκροτήματος, Aerosmith και στη λεζάντα της φωτογραφίας έκανε μια […]

HELLO.gr 02 Απρ. 21
Britney Spears: «Έκλαιγα για δύο εβδομάδες, ένιωσα ντροπή»

Η Britney Spears, «έσπασε τη σιωπή της», σχετικά με το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε με τη ζωή της από τους New York Times, «Framing Britney Spears».
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, δημοσίευσε , στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «Crazy»  του θρυλικού συγκροτήματος, Aerosmith και στη λεζάντα της φωτογραφίας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση σχετικά με το επίμαχο ντοκιμαντέρ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλοί από τους θαυμαστές της αναρωτήθηκαν για την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου βίντεο, καθώς φαίνεται να το έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές. Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι το γύρισε το προηγούμενο βράδυ και ότι όντως μοιάζει με ένα που είχε δημοσιεύσει πριν ένα χρόνο.

Διάβασε τι έγραψε στη ανάρτησή της η Britney Spears στο HELLO.gr.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT