Britney Spears: Είναι πλέον ελεύθερη μετά από 13 ολόκληρα χρόνια

Το δικαστήριο θα συνεδριάσει ξανά τον Νοέμβριο για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση για την κηδεμονία της Britney Spears.

Elle 30 Σεπ. 21
Britney Spears: Είναι πλέον ελεύθερη μετά από 13 ολόκληρα χρόνια
Cover photo:@perspectoverse.community

H Britney Spears, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, χαμογελά ξανά, καθώς το δικαστήριο ανέστειλε την κηδεμονία που υφίστατο από το πατέρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, βρισκόταν εν μέσω μια έντονης δικαστικής διαμάχης, η οποία τελικά είχε θετική έκβαση για την ίδια. Η Britney Spears είχε κάνει λόγο για τοξικό περιβάλλον και είχε τονίσει πως ο πατέρας της ασκούσε έλεγχο τόσο στη ν προσωπική της ζωή όσο και στην περιουσία της. Τώρα όμως αυτό φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν πια, καθώς το δικαστήριο του Los Angeles συμφώνησε με αίτηση των δικηγόρων της pop σταρ να παραιτηθεί ο James Spears από την κηδεμονία της.

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του James Spears», είπε η δικαστής Brenda Penny αφού άκουσε τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών.

Στο άκουσμα αυτών των νέων οι θαυμαστές της τραγουδίστριας πανηγύρισαν. Μάλιστα αρκετοί fans της Britney Spears συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο με πανό προκειμένου να υποστηρίξουν το δικαίωμά της στο να ελέγχει μόνη της την ζωή της.

Britney Spears

(Photo by Kate Green/Getty Images)

Το δικαστήριο θα επανέλθει στις 12 Νοεμβρίου και σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση για το τέλος της κηδεμονίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της Britney Spears είχε αναλάβει τη νομική κηδεμονία της κόρης του το 2008 και από τότε ήταν ο κύριος διαχειριστής της περιουσίας της. Ωστόσο, πρόσφατα είχε ζητήσει ο ίδιος από το δικαστήριο να τελειώσει η κηδεμονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT