Britney Spears: Οι 12 γυμνές φωτογραφίες της και η ανησυχία των θαυμαστών της

Ανησύχησαν οι θαυμαστές της Britney Spears όταν το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram 12 ολόγυμνες φωτογραφίες της.

Elle 11 Μαΐ. 22
Britney Spears: Οι 12 γυμνές φωτογραφίες της και η ανησυχία των θαυμαστών της

Ξεκίνησε ανεβάζοντας έξι φωτογραφίες όπου στέκεται ολόγυμνη μπροστά στον φακό, ενώ κρύβει το στήθος με τα δάχτυλά της και καλύπτει με ένα αυτοκόλλητο καρδιά τα γεννητικά της όργανα.

«Φωτογραφίες από την τελευταία φορά που ήμουν στο Μεξικό πριν ακόμα έχω ένα μωρό μέσα μου» έγραψε η Britney που είναι έγκυος για τρίτη φορά. «Γιατί στο καλό φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη όταν είμαι σε διακοπές;» αναρωτήθηκε η popstar.

Ακολούθησε λίγο αργότερα νέα ανάρτηση με άλλες τρεις γυμνές φωτογραφίες, σε παρόμοια πόζα όπου σημείωνε «μην υποτιμάτε τη δύναμη του selfie stick στο να φωτογραφίζομαι μόνη μου! Φωτογραφίες πριν από την εγκυμοσύνη μου» έγραψε.

Ενώ περίπου δύο ώρες μετά έκανε και τρίτη ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες. Οι ακόλουθοί της στα social media έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι τους βομβάρδιζε με γυμνές φωτογραφίες της καθώς να σημειώσουν ότι αποκάλυπτε υπερβολικά πολλά.

Δες τις φωτογραφίες και τα σχόλια των θαυμαστών στο real.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: