Brooklyn Beckham & Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της χρονιάς

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί ο γάμος του Brooklyn Beckham και της αγαπημένης του συγκεντρώσαμε όλα όσα θέλεις να ξέρεις εάν είσαι fan τους.

HELLO.gr 06 Απρ. 22
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της χρονιάς

Cover photo:@brooklynbeckham

Για μεγάλο χρονικό διάστημα αφότου ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο του 2020, ο Brooklyn Bechkam και η αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz πρωταγωνιστούν στα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο επικείμενος γάμος του, το Σαββατοκύριακο, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο γάμος της χρονιάς.

Το ζευγάρι ήλπιζε ότι ο γάμος του θα μπορούσε να γίνει το 2022, αφού η πανδημία είχε βάλε φρένο στα σχέδιά τους. Η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα λοιπόν καθώς σιγά-σιγά η μεγάλη τους στιγμή πλησιάζει, ενώ αναμένεται να έχει διάρκεια τριών ημερών, το Σαββατοκύριακο της 9ης Απριλίου. Το νυφικό της Nicola οι γονείς του Brooklyn, Victoria και David Beckham, ακόμα και οι καλεσμένοι της λίστας που πρόκειται να τους παρακολουθήσουν να λένε «I do» είναι μερικά από όσα ακολουθούν!

Πού θα παντρευτούν ο Brooklyn Beckham και η Nicola

Επέλεξαν να παντρευτούν στην άνεση ενός από τα εξοχικά σπίτια της οικογένειάς τους, το αχανές κτήμα του πατέρα της Nicola, Nelson στο Palm Beach της Φλόριντα. Γνωστό ως Montsorrel, το ακίνητο, το οποίο αγόρασε για 103 εκατομμύρια δολάρια το 2015, εκτείνεται σε 44.000 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει πισίνα, όμορφη θέα στη θάλασσα που θα προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για μια υπαίθρια τελετή και δεξίωση.

Σαφώς, σκέφτηκαν πολύ πού θα παντρευτούν, καθώς ήθελαν να διασφαλίσουν ότι η οικογένεια του Brooklyn στο Ηνωμένο Βασίλειο και η οικογένεια της Nicola στην Αμερική θα μπορούσαν να παρευρεθούν. «Είμαστε αρραβωνιασμένοι για ένα χρόνο και αν δεν ήταν ο Covid θα θέλαμε να είχαμε παντρευτεί ήδη, και ήταν λίγο δύσκολο», είχε αναφέρει ο Brooklyn Beckham στο HELLO!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τον επερχόμενο γάμο στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT