Η Cardi Β αποκαλύπτει πώς είπε στο σύζυγό της ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους

«Υπάρχει κάτι τόσο αγαπητό για αυτήν την εγκυμοσύνη και νιώθω σαν να ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο και είμαι χαρούμενη γι 'αυτό», είπε η ράπερ Cardi B σχετικά με τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Elle 28 Ιουλ. 21
Η Cardi Β αποκαλύπτει πώς είπε στο σύζυγό της ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους
Cover photo@iamcardib 

Η Cardi B άργησε αρκετά να αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο κοινό της και πρόσφατα σε μια συνέντευξη στο Stationhead αποκάλυψε πώς ανακάλυψε πως είναι έγκυος και πώς το είπε στον σύζυγό της Offset.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα εγκυμοσύνης, όπως πονοκεφάλους και γενικότερη κόπωση- ναυτία ασθένεια αυτοκινήτου εβδομάδες πριν από τον Grammy’s τον περασμένο Μάρτιο, σύμφωνα με το People. Αντί για μια μεγάλη αποκάλυψη, ωστόσο, η Cardi απλώς είπε στον Offset, “Νομίζω ότι είμαι έγκυος, bro!”

Το ζευγάρι το επιβεβαίωσε αργότερα με τεστ εγκυμοσύνης. «Αρχίσαμε να γελάμε και σκεφτήκαμε,« Θέε μου, έχουμε πολλά να κάνουμε », είπε.

Η Cardi μίλησε επίσης για τον ενθουσιασμό της για το δεύτερο παιδί. «Υπάρχει κάτι τόσο αγαπητό για αυτήν την εγκυμοσύνη και νιώθω σαν να ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο και χαίρομαι γι ‘αυτό».

Η ράπερ αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον κόσμο κατά τη διάρκεια ενός εκπληκτικού show με τον Offset και την ομάδα του, Migos, στα βραβεία BET του 2021. Το ζευγάρι είναι γονείς της τριών ετών Kulture Kiari Cephus και ο Offset είναι μπαμπάς σε ακόμη τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Πολύ πρόσφατα η Cardi και ο Offset έκαναν το επιπλέον βήμα για ένα παραμυθένιο πάρτυ γενεθλίων στην κόρη τους, που έκλεισε τα 3. Το πάρτυ ήταν θεματικό και οι εμφανίσεις τόσο της Cardi όσο και της μικρής Kulture ως πριγκίπισσες ήταν εκθαμβωτικές. Υπήρχε ακόμη και άμαξα, ενώ η μικρή ανέβηκε σε πόνυ που τη μετέφερε στο χώρο των γενεθλίων της! Αυτά κερδίζεις αν είσαι κόρη της Cardi. Full extra τίποτα λιγότερο, όπως έγραψε και στην περιγραφή απο τις φωτογραφίες που δημοσίευσε αργότερα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT