Η Catherine Zeta-Jones αποκαλύπτει πως ο Covid-19 έφερε την οικογένειά της πιο κοντά

Η έλευση της πανδημίας έχει επειρεάσει την ζωή όλων μας. Κάπως έτσι η γνωστή ηθοποιός, Catherine Zeta-Jones, σε πρόσφατή συνέντευξή της μίλησε για το πως αυτή και η οικογένεια της βιώνουν τον Covid-19.

Elle 21 Απρ. 21
Η Catherine Zeta-Jones αποκαλύπτει πως ο Covid-19 έφερε την οικογένειά της πιο κοντά

Η Catherine Zeta-Jones τη Δευτέρα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Late Night» με τον Seth Meyers και μεταξύ των όσων είπε δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πανδημία που έχει αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες στην καθημερινότητα όλων μας. Συγκεκριμένα η 51χρονη ηθοποιός μίλησε για το πως εν μέσω του Covid-19 αυτή και η οικογένειά της κατάφεραν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί.

«Ήταν μια πρωτοφανής χρονιά για όλους. Πρέπει να πω, προσωπικά, ήταν υπέροχο, όμως, το γεγονός ότι ενώ ήμασταν σε μια ευάλωτη και άγνωστη στιγμή είχα τα αγαπημένα μου πρόσωπα κοντά μου. Είχα τον γιο μου στο σπίτι  από το κολέγιο και την κόρη μου σπίτι από το σχολείο – πηγαίνει σε σχολείο στην Ελβετία – έτσι ήμασταν όλοι πίσω στο σπίτι μας και παίξαμε πολλά παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Catherine Jeta- Zones

Επιπλέον η Caherine Zeta-Jones  δήλωσε πως βοήθησε τα παιδιά της να χειριστούν την πανδημία ως νεαροί ενήλικες. «Πραγματικά είχαν την σοβαρότητα να διαχειριστούν την κατάσταση. Τώρα ανυπομονούν και ελπίζουν να επιστρέψουν σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής. Ελπίζουμε σε ένα πιο ανέμελο καλοκαίρι από το περσινό», δήλωσε χαρακτηριστικά το αστέρι του Χόλυγουντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: