Pride Month 2021: 7 celebrities που υποστηρίζουν δημόσια την LGBTQ+ κοινότητα

Ο Ιούνιος είναι επίσημα και ο μήνας Υπερηφάνειας, ή αλλιως Pride Month. Η πανδημία συνέβαλε στο να ματαιώνονται ή να αναπρογραμματίζονται πολλές διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε διάσημους celebrities διεθνώς να εκφράσουν την υποστήριξή τους στην LGBTQ+ κοινότητα μέσω αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ενέπνευσαν τόσο εμάς όσο και το κοινό τους.

Σοφία Δρούγκα 09 Ιουν. 21
Pride Month 2021: 7 celebrities που υποστηρίζουν δημόσια την LGBTQ+ κοινότητα
Cover Photo: @robyrose.

Ricky Martin 

« πολλά παιδιά εκεί έξω που δεν έχουν κάποιον να τους εμπνεύσει»

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πρόσφατο τεύχος Pride στο περιοδικό PEOPLE και στη συνέντευξή του δίνει συμβουλές σε νέους που αισθάνονται πίεση για να κάνουν το δικό τους “coming out” σχετικά με τη σεξουαλικότητά τους.

«Υπάρχουν πολλά, πολλά παιδιά εκεί έξω που δεν έχουν κάποιον να τους εμπνεύσει. Το μόνο που έχουν γύρω τους είναι οι άνθρωποι να τους λένε, “Αυτό που νιώθεις είναι κακό”», δήλωσε. «Όμως, δεν μπορείς να αναγκάζεις κάποιον να κάνει come out.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Lady Gaga


«.. το διαφορετικό είναι όμορφο.»

H σταρ που εδώ και χρόνια μέσα απο την τέχνη της έχει εκφράσει την υποστήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα έβαλε την καλύτερη μπλούζα απο τη Donatella Versace που κυκλοφόρησε για τον μήνα του Pride ένα T-shirt με logo ενός απο τα πιο διάσημα τραγούδια της “Born this way” και άφησε τους οπαδούς της με αυτό το σημαντικό μήνυμα: «.. το διαφορετικό είναι όμορφο.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Christina Aguilera

«Θα είμαι στο πλευρό σας»

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την αγάπη της για την κοινότητα LGBTQ+, γράφοντας, «Ελπίζω να περιτριγυρίζεστε από την αγάπη και γιορτή αυτόν τον μήνα και θα είναι πάντα τιμή μου που είστε στο πλευρό μου και εγώ θα είμαι στο δικό σας για όλη τη δουλειά που θα γίνει στο μέλλον. Σας ευχαριστώ ? »

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

AJ McLean


«Αγάπη σε όλους εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν ανοιχτά την αλήθεια τους»

Ο τραγουδιστής των Backstreet Boys δήλωσε ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να υποστηρίζει δικαιώματα LGBTQ+ στο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στέλνω αγάπη σε όλους στην κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν μπορούν να ζήσουν ανοιχτά την αλήθεια τους. Είστε τόσο αγαπητοί!» έγραψε στο Twitter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AJ McLean (@aj_mclean)

Hillary Clinton


«Τα δικαιώματα LGBTQ είναι ανθρώπινα δικαιώματα»

Η πρώην Πρώτη Κυρία και η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ έστειλε μια σαφή υπενθύμιση σε όλους για τη θέση της σχετικά με το Pride με μια δημοσίευση στα Social Media. «Τα δικαιώματα LGBTQ είναι ανθρώπινα δικαιώματα»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hillary Clinton (@hillaryclinton)

Ruby Rose


«Ας δεσμευτούμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»

Ο Ruby Rose, μοντέλο και ηθοποιός, γνωστή για τη συμμετοχή της στην σειρά “Orange is the new black” δημοσίευσε φωτογραφίες με μακιγιάζ ουράνιου τόξου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τίτλο, «Happy #pridemonth όμορφοι και καταπληκτικοί άνθρωποι xox, ας σκεφτούμε τους προκατόχους μας, για να γιορτάσουμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει και να δεσμευτούμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose)

Taylor Swift


«Το ποιον αγαπάς και πώς προσδιορίζεσαι δεν πρέπει να σε θέτει σε κίνδυνο, να σε αφήνει ευάλωτο ή να σε κρατάει πίσω στη ζωή»

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις παρακάτω δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένδειξη υποστήριξης του GLAAD (Συμμαχία Ομοφυλόφιλων και Λεσβιών κατά της Δυσφήμισης) αμερικανικού μη κυβερνητικού οργανισμού με αποστολή την καταπολέμηση των διακρίσεων κατά της LGBTQ+ κοινότητας και της εκστρατείας «Summer of Equality» (Καλοκαίρι της Ισότητας), η οποία προτρέπει τους γερουσιαστές των ΗΠΑ να εγκρίνουν νόμο για την ισότητα.

«Θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να ευχαριστήσω τους θαρραλέους ακτιβιστές, υποστηρικτές και συμμάχους για την αφοσίωσή τους στην καταπολέμηση των διακρίσεων και του μίσους» έγραψε. «Και όπως πάντα, σήμερα στέλνω τον σεβασμό και την αγάπη μου σε όσους γενναία βιώνουν την αλήθεια τους, ακόμα και όταν ο κόσμος στον οποίο ζούμε, το κάνει τόσο δύσκολο» πρόσθεσε.

«Το ποιον αγαπάς και πώς προσδιορίζεσαι δεν πρέπει να σε θέτει σε κίνδυνο, να σε αφήνει ευάλωτο ή να σε κρατάει πίσω στη ζωή. Συμμετέχω με υπερηφάνεια στην εκστρατεία #summerofequality του GLAAD και ενώνω τη φωνή μου με εκείνη όσων υποστηρίζουν το νόμο περί ισότητας» σημείωσε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT