Είναι ο Channing Tatum και η Zoë Kravitz ζευγάρι;

Ενώ συνεχίζουν να δουλεύουν μαζί σε μία ταινία, ο Channing Tatum και η Zoe Kravitz έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη και φήμες λένε πως η κατάσταση μεταξύ τους δεν είναι μόνο φιλική.

Elle 01 Σεπ. 21
Είναι ο Channing Tatum και η Zoë Kravitz ζευγάρι;
Cover photo Channing Tatum & Zoë Kravitz Instagram

Ο Channing Tatum και η Zoë Kravitz κίνησαν υποψίες για μια νέα ρομαντική κατάσταση μεταξύ τους, μετά από πολλές εξόδους στη Νέα Υόρκη. Από τις βόλτες με το ποδήλατο μέχρι τα ραντεβού με παγωμένο καφέ, φαίνεται ότι το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο one on one μαζί στο μαγαζί Big Apple, μήνες μετά το χωρισμό τους.

Ο Tatum και η Kravitz τροφοδότησαν αρχικά τις εικασίες ότι μπορεί να ήταν κάτι περισσότερο από φίλοι, αμέσως μετά την υποβολή του διαζυγίου από την 31χρονη Zoe με τον τέως σύζυγό της, Karl Glusman. Ωστόσο τον Ιανουάριο το Ε! News μετέδωσε αποκλειστικά ότι το ζευγάρι τελικά δεν ήταν σε dating mode. Μπερδεύτηκες πολύ;

Δείτε τι γνωρίζουμε για τη φημολογούμενη σχέση του Channing Tatum και της Zoë Kravitz μέχρι τώρα:

Τελικά βγαίνει η Zoë Kravitz με τον Channing Tatum; 

Η κριτική επιτροπή απορρίπτει προς το παρόν τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς μπορεί να είναι απλά φίλοι, αλλά από την εμφάνιση των πρόσφατων φωτογραφιών του ζευγαριού και τις λεπτές ενέργειές τους φαίνεται ότι απολαμβάνουν πολύ τη συντροφιά του άλλου.

Εβδομάδες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ότι το ζευγάρι μπορεί να είναι όντως μαζό, ο Tatum φάνηκε να επιβεβαιώνει τα νέα πολύ διακριτικά στο Instagram. Μια γρήγορη ματιά στους λογαριασμούς που ακολουθεί και φαίνεται ότι ακολουθεί τώρα τέσσερις λογαριασμούς της Zoë Kravitz.

Channing Tatum

Photo Channing Tatum Instagram

 

Στα μέσα Αυγούστου το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε μια έξοδο για καφέ μαζί στη Νέα Υόρκη. Στα στιγμιότυπα, η Kravitz φαίνεται να φοράει ένα έντονο μπλε φόρεμα και κίτρινα παπούτσια με τακούνια ενώ γελάει με κάτι που έχει πει ο Tatum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE UK (@elleuk)

Μέρες πριν, στις φωτογραφίες που έλαβε το Page Six, το δίδυμο απαθανατίστηκε να περπατάει μαζί στο East Village και να κάνουν βόλτα μαζί με ποδήλατο, με την Kravitz να φαίνεται να τυλίγει τα χέρια της στο λαιμό του 41χρονου ηθοποιού.

Το ζευγάρι φορούσε μαύρες μπλούζες, με την Kravitz να διακοσμεί το χαλαρό της look με ένα χαμηλόμεσο τζίν και μαύρες παντόφλες, ενώ η Tatum φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι και παπούτσια Converse.

channing tatum

Το δίδυμο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της πρώτης σκηνοθετικής ταινίας της Kravitz, Pussy Island, στην οποία ο Tatum υποδύεται ως πρωταγωνιστής έναν μεγιστάνα της τεχνολογίας. Σύμφωνα με το Deadline, το ζευγάρι ανέπτυξε το σενάριο μαζί.

«Ο Chan ήταν η πρώτη μου επιλογή, αυτή που σκέφτηκα όταν έγραψα αυτόν τον χαρακτήρα», είπε η Kravitz για τον ηθοποιό. «Τον ήξερα απλώς από τον Magic Mike και τις ζωντανές εμφανίσεις του, αλλά είχα την αίσθηση ότι είναι πραγματικός φεμινιστής και ήθελα να συνεργαστώ με κάποιον που σαφώς ενδιαφερόταν να διερευνήσει αυτό το θέμα».

Πότε χώρισε η Kravitz από τον Karl Glusman; 

Τον Ιανουάριο, ένας εκπρόσωπος της Kravitz επιβεβαίωσε αποκλειστικά στο PEOPLE ότι η ηθοποιός είχε χωρίσει από τον σύζυγό της μετά από 18 μήνες έγγαμου βίου. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Οκτώβριο του 2016 και η Kravitz επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους το 2018.

«Ω ναι, είμαι αρραβωνιασμένη», είπε σε δημοσιογράφο του περιοδικού Rolling Stone όταν είδε το δαχτυλίδι της. «Δεν το έχω πει σε κανέναν ακόμη – δεν το έχω πει στον κόσμο. Ήθελα να το κρατήσω ιδιωτικό».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2019 στο σπίτι του πατέρα της ηθοποιού, Lenny Kravitz, στο Παρίσι, όπου προσκεκλημένοι ήταν και οι συμπρωταγωνιστές της σειράς Big Little Lies.

Πέρυσι η πρώην σταρ εξωφύλλου του ELLE UK Kravitz είπε: «Ο Karl έχει τη δική του καριέρα και πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό, αλλά είμαστε μαζί εδώ και μερικά χρόνια και ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Αν μη τι άλλο, το καλύτερο μέρος του να είσαι παντρεμένος είναι να μπορείς να κάνεις έναν παράξενο καβγά και να ξέρεις ότι κανένας από τους δύο δεν πρόκειται να βγει από την πόρτα. Η δέσμευση είναι ασφαλής ».

Με ποιές έβγαινε ως τώρα ο Channing Tatum;

Πριν από τον χωρισμό του από τη μακροχρόνια φίλη του Jessie J τον περασμένο Οκτώβριο, ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Jenna Dewan για 10 χρόνια. Το ζευγάρι – που μοιράζονται μια κόρη μαζί, ονόματι Everly – χώρισε το 2018 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2019.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να αναμένουμε που θα οδηγήσει αυτή η όμορφη φιλία που βλέπουμε να εμφανίζεται μπροστά μας. Ίσως πουθενά, ίσως κάπου. Ποτέ δε ξέρεις. Αν μη τι άλλο και η Zendaya με τον Tom Holland ήταν φίλοι για αρκετό διάστημα, εώς ότου η φιλία τους εξελίχθηκε στο απόλυτο couple goals σήμερα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: