Ben Affleck & Ana de Armas: Χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης

Η σχέση του γνωστού ηθοποιού, Ben Affleck, με την συνάδελφό του Ana de Armas ύστερα από ένα χρόνο έφτασε στο τέλος της. Οι διαφορές που υπήρξαν ανάμεσα στο ζευγάρι φαίνεται πως οδήγησαν στην οριστική ρήξη.

Elle 20 Ιαν. 21
Ben Affleck & Ana de Armas: Χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης

Ο γνωστός ηθοποιός Ben Αffleck φαίνεται πώς αποφάσισε να γυρίσει νέα σελίδα στην ζωή του, αφού η σχέση του με την Ana de Armas όπως όλα δείχνουν τελείωσε. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το αμερικάνικο περιοδικό People.«Ο Ben δεν είναι πλέον μαζί με την Ana. Εκείνη διέλυσε τον δεσμό τους. Η σχέση τους ήταν μπερδεμένη. Η Ana δεν θέλει να έχει ως βάση της το Los Angeles και ο Ben δεν μπορεί να φύγει από αυτό διότι εκεί ζουν τα παιδιά τους.», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό κοντινή πηγή του πρώην ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CD90HK3Dyan/

«Ήταν αμοιβαίο και τελείως φιλικό. Βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο οι ζωές τους. Υπάρχει βαθιά αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους. Ο Ben εξακολουθεί να θέλει να κάνει δουλειά με τον εαυτό του. Έχει τρεις ταινίες που έρχονται και είναι ένας σταθερός πατέρας», αναφέρει η ίδια πηγή δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι χολιγουντιανός ηθοποιός αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό τους η Ana de Arnas αποφάσισε να ανανεώσει την εξωτερική της εμφάνιση, κάνοντας μια αλλαγή στο hair look της. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Ben Affleck

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 στα γυρίσματα της ταινίας «Deep Water» στην νέα Ορλεάνη. Οι δυο τους από την στιγμή γνωστοποίησαν την σχέση τους και οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν πολλές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο της Mary-Kate Olsen και του Olivier Sarkozy

Η απάντηση της Jennifer Lopez σε follower που την κατηγόρησε ότι έχει κάνει πολλά botox

Justin Timberlake & Jessica Biel: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT