Ο Chris Hemsworth είναι ο τέλειος μπαμπάς και η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram είναι η απόδειξη που χρειάζεσαι

Σε ένα νέο βίντεο στο Instagram, ο Chris Hemsworth απέδειξε ότι οι προπονήσεις μπορούν να είναι μια οικογενειακή υπόθεση ακόμη και εκτός γυμναστηρίου.

Elle 30 Ιουλ. 21
Ο Chris Hemsworth είναι ο τέλειος μπαμπάς και η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram είναι η απόδειξη που χρειάζεσαι
Cover photo @chrishemsworth

Ο μεγαλύτερος υπερήρωας του Χόλιγουντ αποδεικνύεται πως είναι και ένας σούπερ μπαμπάς!

Ενώ απολάμβανε καλοκαιρινές διακοπές με τη σύζυγό του Elsa Pataky και την οικογένεια, ο Chris Hemsworth αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική δραστηριότητα που δεν απαιτεί την προσύλωση σε οθόνη ή τη χρήση τεχνολογίας. Κυρίες και κύριοι, ο Thor είναι είναι έτοιμος να φτιάξει το δικό του πάρκο σκέιτ.

“Η γυναίκα μου και εγώ σχεδιάσαμε το απόλυτο οικογενειακό workout”, έγραψε ο Chris στο Instagram. “Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα παιδί, ένα skateboard, ένα άλογο και ένα attitude πως μπορείς να ρτο καταφέρεις. Καλή επιτυχία @centrfit @elsapatakyconfidential.”

Πολύ σύντομα,  η κόρη του Chris India, έβαλε το κράνος της και δοκίμασε το skate park. Και ενώ η 9χρονη skater αξίζει πολλά εύσημα, είναι η ευγενική χειρονομία του Chris που χαροποιεί τους θαυμαστές. Καθώς η κόρη του ανέβαινε κάθε λόφο, ο Chris ήταν ακριβώς δίπλα της τρέχοντας, ενώ της κρατούσε το χέρι σε κάθε στροφή.

Λίγο μετά την ανάρτηση, πολλοί μπαμπάδες δεν μπορούσαν παρά να ταυτίζονται με την ειδική στιγμή σύνδεσης κόρης πατέρας-κόρης. “Το ξέρω αυτό το workout!” σχολίασε o Ryan Reynolds με καρδιά emoji. Ένας άλλος θαυμαστής απλώς έγραψε, “Είστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς σε αυτό το σημείο Κρις.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Αυτή σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Chris και η οικογένειά του γίνονται δημιουργικοί με τις οικογενειακές τους  προπονήσεις.

Τον Μάιο του 2020, το αστέρι των Avengers: Endgame μίλησε στο GQ Australia για το ρόλο του ως μπαμπάς. Όταν θυμήθηκε τη στιγμή που συμμετείχε σε ένα αγώνα μπαμπάδων προς τιμήν της κόρης του, ο Chris δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από τα γέλια με την μεγάλη πίεση που άσκησε στον εαυτό του για να κερδίσει εκείνη τη μέρα.

“Κυριολεκτικά δεν είχα τρέξει τόσο πολύ τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι πρέπει να το κερδίσω για την κόρη μου”, είπε στο δημοσίευμα. «Η κόρη μου ήρθε κι μου είπε: ” Μπαμπά, κέρδισες; ” Της λέω, “Τι εννοείς, κέρδισα; Δε το είδες καν;”»

Ίσως η αυτή η ξεγνοιασιά να είναι ένα πλεονέκτημα για τον Chris και τη σύζυγό του που προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξίες και αίσθηση κανονικότητας ακόμη και κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

«Όταν σκέφτομαι τα παιδιά μου, δεν θέλω να χάσουν αυτή τη χαρά», εξήγησε. “Η Έλσα και εγώ μιλάμε πολύ για το πώς ενσταλάζουμε την ίδια εκτίμηση και σεβασμό για τα πράγματα. Δεν θέλω να αισθάνονται ότι έχουν προνόμια με οποιονδήποτε τρόπο. Το γεγονός ότι έχουμε χρήματα και οι γονείς τους είναι διάσημοι. τα κάνει να ξεχωρίζουν με ένα τρόπο που με φοβίζει γιατί εμείς μεγαλώνοντας δεν είχαμε την ίδια οικονομική άνεση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT