Courteney Cox: Γιατί αποφάσισε να αφαιρέσει το botox;

Τέλος στα fillers και της αισθητικές επεμβάσεις βάζει η δημοφιλής ηθοποιός που τονίζει ότι κάθε ηλικία έχει την δική της χάρη.

Elle 19 Φεβ. 19
Courteney Cox: Γιατί αποφάσισε να αφαιρέσει το botox;

Η ηθοποιός Courteney Cox που όλοι λατρέψαμε ως Monica στην cult σειρά Tα Φιλαράκια αποκάλυψε πρόσφατα γιατί το 2017 αφαίρεσε κάθε ίχνος ενέσιμων προϊόντων που είχε χρησιμοποιήσει στο πρόσωπό της με σκοπό να κρατήσει μακριά τα σημάδια του χρόνου. Η 54χρονη πλέον Courteney Cox, που είναι το νέο πρόσωπο της σειράς Super Preference της L’Oreal Paris, δήλωσε ότι πρέπει απλά να συμφιλιωθούμε με τις αλλαγές που ο χρόνος φέρνει στην επιδερμίδα μας, κατί που δυσκολεύει πολλές γυναίκες του Hollywood.

“Δεν έμοιαζα πια με εμένα,” είπε όταν την ρώτησαν τι την έκανε να πάρει την μεγάλη απόφαση. “Ξεκίνησα την διαδικασία αυτή γιατί δεν μου άρεσε ο εαυτός μου και συνέχισα μέχρι που έφτασε η μέρα που δεν με αναγνώριζα πια,” πρόσθεσε. Τώρα δηλώνει χαρούμενη με τον εαυτό της, με τις ρυτίδες έκφρασης που είναι αποτέλεσμα μιας ζωής γεμάτης χαρά και γέλιο και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την ηλικία και τις αλλαγές που αυτή φέρνει στην όψη της με χάρη και καλή διάθεση.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT