Το νέο hairlook του Damiano David που δίχασε τους fans των Maneskin. Εσύ τι λες;

Αναμένοντας το video clip απο το τραγούδι που ακούμε στο repeat απο το Μάιο, I Wanna Be Your Slave, o Damiano David τραγουδιστής του συγκριτήματος Manskin που κέρδισε τη φετινή Eurovision, συγκλόνισε τους fans με το νέο hair look του.

Σοφία Δρούγκα 11 Ιουλ. 21
Το νέο hairlook του Damiano David που δίχασε τους fans των Maneskin. Εσύ τι λες;
Cover photo @ykaaar

Ο lead singer των Manskin Damiano David, δημοσίευσε μια φωτογραφία απο στο λογαριασμό του στο Instagram και οι φανς του συγκροτήματος ενθουσιάστηκαν. Πρόκειται για μια λήψη που προδίδει το look του στο επερχόμενο video clip του τραγουδιού I Wanna Be Your Slave. Το styling είναι μοναδικό με το signature τατουάζ στο στήθος που καλύπτεται ελαφρώς απο την see-through δικτυωτή μπλούζα και το έντονο μακιγιάζ που αποτελείται απο έντονο eye-liner και μασκάρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Όμως αυτό που ξεχωρίζει στη φωτογραφία είναι η αλλαγή στο κούρεμά του που φαίνεται να είναι ξυρισμένο στα πλαϊνά με μια ελφριά φράντζα στη μέση. Και αν και κάθε του εμφάνιση είναι iconic, η αλλαγή αυτή δίχασε τους φανς, ειδικά εκείνους που ακολουθούν το συγκρότημα και τον ίδιο τον Damiano David για αρκετό καιρό ώστε να θυμούνται το rock n’ roll look που είχε τα τελευταία χρόνια με μακρύ μαλλί.

Τα σχόλια κάτω απο τη φωτογραφία δείχνουν πως το κοινό είναι διχασμένο. Απο τη μια υπάρχουν εκείνοι που ομολογουμένως τρελαίνονται για το νέο hair look, αλλά και οι υπόλοιποι που τους λείπει το μακρύ μαλλί του τραγουδιστή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Η ταπεινή μας άποψη είναι πως ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, η σκηνική του παρουσία, το βλέμμα που μαγνητίζει, το ταλέντο που πηγάζει απο μέσα του και η σεξουαλική του ρευστότητα που αποτυπώνεται στο styling του σημαίνουν πολλά περισσότερα απο το κούρεμά του. Αποζητάμε την αλλαγή και τα risky looks ειδικά σε ανθρώπους που τολμούν να τις κάνουν, όπως ο Damiano David.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT