«Δεν είμαι αυτός ή αυτή»: Η Demi Lovato έκανε come out ως non binary

«Νιώθω πως η μη δυαδικότητα είναι κάτι που αντιπροσωπεύει καλύτερα το πώς νιώθω για τη ρευστότητα του φύλου μου», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια Demi Lovato στο νέο της podcast «4D with Demi Lovato».

Σοφία Δρούγκα 20 Μαΐ. 21
«Δεν είμαι αυτός ή αυτή»: Η Demi Lovato έκανε come out ως non binary
Photo Credit: @ddlovato

H Demi Lovato ανοίγεται σχετικά με το ταξίδι της προς την αποδοχή του εαυτού της. Στο νέο της podcast η pop star εξομολογήθηκε στον συγγραφέα και performer Alok Vaid-Menon σε μια συζήτηση που κατέληξε να είναι πολύ προσωπική, πως είναι non-binary (μια ορολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στην LGBTQ+ κοινότητα και αφορά άτομα που δεν συμφωνούν με την περιοριστική δυαδικότητα των φύλων.

«Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, έκανα κάποια θεραπευτική και αυτο-ανακλαστική δουλειά με τον εαυτό μου. Και μέσω αυτής της δουλειάς, είχα την αποκάλυψη που αναγνωρίζω ως μη δυαδική. Μαζί με αυτό αποφάσισα πως θα αλλάξω επίσημα τις αντωνυμίες μου σε αυτοί / αυτούς, “είπε η Lovato. «Αισθάνομαι ότι αυτό αντιπροσωπεύει καλύτερα τη ρευστότητα που αισθάνομαι στην έκφραση του φύλου μου και μου επιτρέπει να αισθάνομαι πιο αυθεντικό και αληθινό στο άτομο που και οι δύο ξέρουμε πως είμαι, και ακόμα ανακαλύπτω.»

Στα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησαν στο Youtube νωρίτερα αυτό το έτος, η Demi Lovato μοιράστηκε τρομακτικές λεπτομέρειες σχετικά με την υπερβολική δόση ναρκωτικών που βίωσε το 2018. Η ίδια χαρακτήρισε την εμπειρία ως αφυπνιστική.

Η τραγουδίστρια επισήμανε πόσο σημαντικό θα είναι για εκείνη να αρχίσει ο κόσμος να την αναγνωρίζει ως αυτό/αυτοί. Αναγνωρίζοντας πως ίσως είναι δύσκολο για τους fans της στην αρχή να υιοθετήσουν τη σωστή αντωνυμία, επισήμανε πως «Ακόμη και η προσπάθεια, μετράει» ενώ συμπλήρωσε πως «Νομίζω ότι είναι σημαντικό γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω αυτές τις αντωνυμίες που μου φαίνονται σωστές. Επίσης ελπίζω οι άνθρωποι να μη φοβούνται τόσο να κάνουν λάθος στη χρήση τους, που θα αποφεύγουν εντελώς έστω και να προσπαθήσουν να τις πουν».

Demi Lovato

Photo Credit: @ddlovato Instagram

Κι εμείς κάπου εδώ, γνωρίζοντας ποιός είναι ο τρόπος, θα χρησιμοποιούμε τις ουδέτερες αντωνυμίες. Τον Μάρτιο το Lovato ανακοίνωσε στους fans του πως είναι pansexual κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast The Joe Rogan Experience, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαι τόσο ρευστό τώρα, και ένα μέρος του λόγου για τον οποίο είμαι τόσο ρευστό είναι επειδή ήμουν πολύ κλειστό απέναντι στα συναισθήματα και τη σεξουαλικότητά μου. Άκουσα κάποιον να αποκαλεί την κοινότητα LGBTQIA + την μαφία αλφαβήτου. Είμαι μέρος της μαφίας αλφαβήτου και είμαι περήφανο.»

Δες παρακάτω το σχετικό video που δημοσίευσε στο Instagram προφίλ της:

https://www.instagram.com/p/CPC1rg0j-Mz/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: