Dua Lipa & Anwar Hadid: To timeline της σχέσης τους

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο και καυτό ειδύλλιο της showbiz.

Elle 14 Σεπ. 19
Dua Lipa & Anwar Hadid: To timeline της σχέσης τους

Μάιος 2018: Ο Anwar χωρίζει με την Nicola Peltz και σύντομα οι παπαράτσι των συλλαμβάνουν στην αγκαλιά της Kendall Jenner.

Iανουάριος 2019: Η Dua Lipa και ο Isaac Carew, που είχαν σχέση τα τελευταία 5 χρόνια ανακοινώνουν τον χωρισμό τους. Λέγεται ότι το ζευγάρι δεν κατάφερνε να βλέπεται όσο ήθελε λόγω φόρτου εργασίας.

Η Dua Lipa και ο Isaac Carew στην τελευταία δημόσια εμφάνισή τους στο Met Gala του 2019.

Ιούνιος 2019: Η Gigi Hadid συστήνει τον αδερφό της, Anwar στην Dua Lipa. Οι δυό τους φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά και σύντομα ακολουθεί το πρώτο τους ραντεβού όπου λέγεται ότι έκαναν bonding συζητώντας για την μεγάλη κοινή τους αγάπη: την μουσική.

Τέλη Ιουνίου 2019: Η Dua Lipa είναι καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων τους Anwar και κυκλοφορούν φωτογραφίες που τροφοδοτούν τις φήμες περί σχέσης. Λέγεται ότι μέχρι τότε οι δύο τους είχαν ήδη μερικά ραντεβού στο ενεργητικό τους και όλα έδειχναν ότι διασκεδάζουν και τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Η Dua Lipa και ο Anwar Hadid στο φεστιβάλ British Summer Hyde Park Festival .
Φώτο: anwarhadid

Ιούλιος 2019: Το νέο ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο φεστιβάλ British Summer Time στο Hyde Park του Λονδίνου. Οι φακοί των φωτογράφων κατέγραψαν τρυφερά ενσταντανέ καθώς οι Hadid και Lipa παρακολουθούσαν την συναυλία του Stevie Wonder. Μέχρι τότε κανείς από τους δύο δεν είχε κάνει σχόλια για την σχέση τους στα social media.

Αύγουστος 2019: H Dua και ο Anwar γιορτάζουν τα 24α γενέθλια της pop star στο Malibu και αργότερα εκείνη ανεβάζει instagram story όπου βλέπουμε τον Anwar να την φιλά τρυφερά στο μάγουλο.

Σεπτέμβριος 2019: H Dua Lipa συνόδευσε τον Anwar και την υπόλοιπη οικογένεια Hadid στην κηδεία της γιαγιάς του που έλαβε χώρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 5 Σεπτεμβρίου.

Anwar Hadid και Dua Lipa στο show του Marc Jacobs.

New York Fashion Week 2019: Το ζευγάρι κάνει το δημόσιο ντεμπούτο τους στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης δίνοντας το παρόν στο ντεφιλέ του Marc Jacobs. Φόρεσαν matchy σύνολα και επίλεξαν αξεσουάρ με funky καρδιές για να ολοκληρώσουν τα looks τους.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: