Ο Γάλλος ηθοποιός Gaspard Ulliel πέθανε σε ηλικία 37 ετών, σε δυστύχημα στο σκι

Ο βραβευμένος με Σεζάρ ερμηνευτής υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη σύντομη νοσηλεία του. Η οικογένεια του έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του με ένα σύντομο δελτίο τύπου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Elle 19 Ιαν. 22
Ο Γάλλος ηθοποιός Gaspard Ulliel πέθανε σε ηλικία 37 ετών, σε δυστύχημα στο σκι
Cover photo: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Ο Γάλλος ηθοποιός Gaspard Ulliel, γνωστός για το ρόλο του Hannibal Lecter στο «Hannibal Rising», πέθανε σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, σε ηλικία 37 ετών μετά από ατύχημα που είχε την Τρίτη 18 Ιανουαρίου ενώ έκανε σκι στη νοτιοανατολική Γαλλία. Άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στην πόλη της Γκρενόμπλ σύμφωνα με το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP.

«Ο Gaspard Ulliel μεγάλωσε με τον κινηματογράφο και ο κινηματογράφος μεγάλωσε μαζί του. Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον τρελά. Με βαριά καρδιά θα ξαναδούμε τις πιο όμορφες ερμηνείες του και θα δούμε το μοναδικό βλέμμα του. Χάσαμε έναν Γάλλο ηθοποιό.», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Γάλλος πρωθυπουργός Jean Castex.

Ο Ulliel κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση για την ερμηνεία του Γάλλου σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent στη βιογραφική ταινία του 2014, «Saint Laurent». Στη συνέχεια κέρδισε το βραβείο César Α’ Ανδρικού Ρόλου, το αντίστοιχο Οσκαρ της Γαλλίας, για τον ρόλο του στην ταινία του Xavier Dolan, «It’s Only the End of the World».

Η επόμενη εμφάνισή του στην οθόνη πρόκειται να είναι στη σειρά της Marvel Disney+ «Moon Knight», που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: