Η Gigi Hadid και ο Zyan Malik χώρισαν οριστικά μετά από 6 χρόνια σχέσης

Η είδηση για τα σύννεφα στη σχέση της Gigi Hadid και του Zyan Malik, ένα χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Elle 29 Οκτ. 21
Η Gigi Hadid και ο Zyan Malik χώρισαν οριστικά μετά από 6 χρόνια σχέσης

Cover photo: Getty

H είδηση για τον χωρισμό της Gigi Hadid και του Zayn Malik ήρθε στο φως της δημοσιότητας και το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Μάλιστα, την ρήξη στη σχέση  φαίνεται να επιβεβαιώνουν πολλές πηγές στο περιοδικό people, ενώ λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση για το τέλος της σχέσης του ζευγαριού προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ένα δημοσίευμα στο TMZ. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μαμά της Gigi, Yolanda, ισχυρίστηκε ότι ο Zayn τη χτύπησε γεγονός που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Ο χωρισμός της Gigi και του Zayn έρχεται μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα και ένα χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2020 υποδέχτηκαν την μικρή Khai.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Ένας οικογενειακός φίλος της Hadid είπε στο People:«Η Gigi και ο Zayn δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή, αλλά και οι δύο είναι καλοί γονείς. Η Yolanda είναι φυσικά πολύ προστατευτική με την Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και το εγγόνι της». Επιπλέον μια άλλη πηγή αναφέρει στο Entertainment Tonight ότι ο χωρισμός της Gigi και του Zayn προηγήθηκε της είδησης της υποτιθέμενης διαμάχης της Yolanda και του Zayn. «Η Gigi και ο Zayn χώρισαν πριν το περιστατικό με τη Yolanda. Οι δυο τους έχουν γίνει γονείς , αλλά δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Προσπάθησαν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν σωστά για την κόρη τους, αλλά δεν τα κατάφεραν».

Επιπλέον ένας εκπρόσωπος της Gigi eκανε ένα σύντομο σχόλιο εκ μέρους του μοντέλου μετά τη δήλωση του Zayn και τα σχόλια για την επίθεση στηYolanda.Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Gigi επικεντρώνεται αποκλειστικά στο καλύτερο για τον Khai. Ζητά ιδιoτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι  δεν έχει κάνει καμιά αναφορά για τον σχολιάσει τον χωρισμό του στα social media. Μόνο ο Zayn έκανε δύο σχόλια σχετικά με τους ισχυρισμούς για το περιστατικό που ισχυρίζεται η μητέρα της Gigi. Συγκεκριμένα δήλωσε στο TMZ: «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτυπάω τη Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζω  ότι η Yolanda θα επανεξετάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και θα προχωρήσει στην επίλυση αυτών των οικογενειακών ζητημάτων ιδιωτικά».

Gigi Hadid

(Photo by Gotham/GC Images)

Ο Zayn και η Gigi άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2015. Ο πρώτος χωρισμός τους συνέβη τον Μάρτιο του 2018 μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια ραντεβού. Τότε και οι δύο είχαν γνωστοποιήσει την είδηση με δηλώσεις στο Twitter και ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2018. Τον Ιανουάριο του 2019, ο Zyan και η Gigi  είχαν αρνηθεί ότι χώρισαν ξανά. Ωστόσο τώρα φαίνεται πως το ζευγάρι αντιμετωπίζει ξανά σύννεφα στη σχέση του και όλοι αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τελική έκβαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT