Gisele Bündchen: Οι ωραιότερες οικογενειακές της στιγμές στο Instagram

H Gisele Bündchen είναι το απόλυτο super model αλλά και η πιο τρυφερή super μαμά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά δημοσιεύει οικογενειακά στιγμιότυπα και μας κλέβει την καρδιά. Εμείς με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση συγκεντρώσαμε τα post που έχουμε ξεχωρίσει ως σήμερα.

Elle 27 Ιαν. 21
Gisele Bündchen: Οι ωραιότερες οικογενειακές της στιγμές στο Instagram

Η Gisele Bündchen  εκτός από ένα εντυπωσιακό μοντέλο είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά. Απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της αποτελεί η οικογένειά της και συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα από την όμορφη καθημερινότητά που βιώνει με τον σύζυγό της Tom Brady και τα δύο τους παιδιά, Vivian Lake και  Benjamin. Πρόσφατα μάλιστα το super model έκανε μια ακόμα τρυφερή ανάρτηση με τα παιδιά της. Αφορμή για το συγκεκριμένο post στάθηκε η επιτυχία του συζύγου της στο πρωτάθλημα Super Bawl. «Πανηγυρίζουμε ήδη όλοι. Σ’ αγαπάμε πολύ. Πάμε Bucks», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η Gisele.

https://www.instagram.com/p/CKb-h7oFtD1/

Εμείς ορμώμενοι από αυτή της ανάρτηση συγκεντρώσαμε όλες τις οικογενειακές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Βραζιλιάνα καλλονή κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: