H Anne Hathaway αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Anne Hathaway αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για τον εαυτό της που ίσως πολλοί από εμάς δεν γνωρίζαμε έως τώρα. Τουλάχιστον εμείς δεν το ξέραμε! Το όνομα με το οποίο την αποκαλούμε μέχρι και σήμερα είναι λάθος. Εσύ το ήξερες;

Elle 16 Ιαν. 21
H Anne Hathaway αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, η γνωστή ηθοποιός Anne Hathaway, ενημέρωσε τους φανς της ό,τι το πραγματικό της όνομα δεν είναι Anne. Συγκεκριμένα όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», o παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε ότι θα προτιμούσε ο κόσμος να την φωνάζει «Annie» και ορμώμενη από αυτό η γνωστή ηθοποιός είπε: «Να με φωνάζετε Annie όλοι. Σας παρακαλώ όλοι να με φωνάζετε Annie».

https://www.instagram.com/p/CKAdMVUruGx/

Στην συνέχεια αποκάλυψε στο κοινό το πώς καθιερώθηκε να την φωνάζουν Anne. «Όταν ήμουν 14 ετών είχα κάνει ένα διαφημιστικό και έπρεπε να βγάλω την κάρτα διαμονής μου. Με ρώτησαν τότε πώς θα ήθελα να γραφτεί το όνομα μου και το Anne μου φάνηκε πως ήταν η σωστή επιλογή, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι για το υπόλοιπο της ζωής μου όλοι θα με φώναζαν Anne.Ο μόνος άνθρωπος που με αποκαλεί Anne είναι η μητέρα και αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι πραγματικά νευριασμένη μαζί μου. Κάθε φορά που βγαίνω έξω στο κόσμο και κάποιος αναφέρει το όνομα μου νομίζω ότι θα μου φωνάξει.», δήλωσε χαρακτηριστικά η Anne Hathaway και στην συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω άνετα όταν με φωνάζει ο κόσμος Anne, δεν ταιριάζει- είμαι η Annie. Ο κόσμος με φωνάζει Ms.H, “Hath, γι’ αυτό νιώστε άνετα να με φωνάζετε με οποιοδήποτε όνομα εκτός από το Anne.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαρία Σάκκαρη: Το νέο της λογότυπο είναι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα

Kim Cattrall: Το πρώτο της σχόλιο μετά την ανακοίνωση της απουσίας της από το «Sex and the City»

H Katy Perry δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες για τα γενέθλια του Orlando Bloom

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: