H Katy Perry δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες για τα γενέθλια του Orlando Bloom

H Katy Perry με τον Orlando Bloom είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Οι δύο τους δεν χάνουν ευκαιρία για να μας δείξουν την αγάπη τους και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν στα social media μας κάνουν να «λιώνουμε».

Elle 14 Ιαν. 21
H Katy Perry δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες για τα γενέθλια του Orlando Bloom

Η pop star Katy Perry «έλουσε» με αγάπη τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom, με αφορμή τα γενέθλιά του. Ο γνωστός ηθοποιός την Τέταρτη 13 Ιανουαρίου συμπλήρωσε το 44ο έτος της ηλικίας του και όπως ήταν αναμενόμενο η αγαπημένη του σύντροφος έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να του ευχηθεί δημόσια. «Τα πιο χαρούμενα 44 στην αγάπη μου, στο πιο λαμπερό πατέρα της Dove μου και του πιο λαμπερού καθρέφτη εκείνης της θάλασσας που αντανακλά σε εμένα ό,τι ακόμα δεν μπορώ να δω», έγραψε χαρακτηριστικά η Katy Perry στην λεζάντα του άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό. «Σε ευχαριστώ που πάντα είσαι στον αγώνα μαζί μου και ποτέ δε με εγκατέλειψες. Τόσο τυχερή που το φεγγάρι μου βρήκε τον ήλιο, σ αγαπώ, ο όλος ο κόσμος τα ελαφίσια μάτια σου», συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CJ-e8D8BCN0/

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε πολλά κοινά στιγμιότυπα του ζευγαριού αλλά και φωτογραφίες, στις οποίες ο Orlando Βloom ποζάρει μόνος του. Όλες ομολογουμένως ήταν μια και μια…Με αυτό της το post, όπως ήταν αναμενόμενο, απέσπασε αμέτρητα σχόλια και likes από τους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές. Μάλιστα, η Katy Perry προκείμενου να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο πόσα πολλά σημαίνει για εκείνη ο Orlando Bloom,στην ανάρτησή της, αντί να ταγκάρει την τοποθεσία στην οποία βρισκόταν, έγραψε:«Ο θεός μου έστειλε απευθείας έναν άγγελο από τον παράδεισο».

Katy Perry

Katy Perry

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήματα θα παίρνουν ανά επεισόδιο οι πρωταγωνίστριες του «Sex and the City»

Emma Roberts: H πρώτη φωτογραφία με το γιο της είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα

Gigi Hadid: Έτσι ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην μητέρα της

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: