H Khloé Kardashian περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον πρώην της Tristan Thompson

H Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson περιμένουν ακόμα ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, μια είδηση πoυ προκαλεί εντύπωση, μιας και οι δυο τους δεν είναι πλέον ζευγάρι. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει ένα αδερφάκι που συνελήφθη τον Νοέμβριο», είπε εκπρόσωπος της Kardashian. «Η Khloe είναι απίστευτα ευγνώμων για την ευλογία αυτήν. Θα θέλαμε να ζητήσουμε […]

HELLO.gr 15 Ιουλ. 22
H Khloé Kardashian περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον πρώην της Tristan Thompson

H Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson περιμένουν ακόμα ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, μια είδηση πoυ προκαλεί εντύπωση, μιας και οι δυο τους δεν είναι πλέον ζευγάρι. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει ένα αδερφάκι που συνελήφθη τον Νοέμβριο», είπε εκπρόσωπος της Kardashian.

«Η Khloe είναι απίστευτα ευγνώμων για την ευλογία αυτήν. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», προσέθεσε στο People. H κόρη τους, True, λοιπόν, θα αποκτήσει αδερφάκι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Khloe και ο Tristan ειναι και πάλι ζευγάρι. «Η Khloe και ο Tristan δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο εκτός των θεμάτων που έχουν να κάνουν με το παιδί», διευκρίνισε η πηγή.

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson χώρισαν με κάθε επισημότητα τον Ιανουάριο, αφού o παίκτης του NBA απέκτησε παιδί με τη Maralee Nichols, όσο βρισκόταν μαζί με την Khloe. Ο Thompson είναι επίσης πατέρας του γιου του, Prince, με την πρώην του Jordan Craig.

Διάβασε την αξιολόγηση της Khloe Kardashian στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT