H Megan Fox μιμείται εκπληκτικά την Britney Spears

Η Megan Fox έδωσε μια μικρή παράσταση, στην εκπομπή της Kelly Clarkson "The Kelly Clarkson Show" μιμούμενη καταπληκτικά την Britney Spears ενώ έδωσε τις δικές της συμβουλές για την καταπολέμηση του φόβου της πτήσης.

Elle 10 Μαΐ. 21
H Megan Fox μιμείται εκπληκτικά την Britney Spears

Η μίμηση της Britney Spears από την εκπληκτική Megan Fox μας έκανε να φωνάζουμε “Gimme more”.  Το μοντέλο-ηθοποιός, έδωσε στους θεατές της Kelly Clarkson μια σύντομη παράσταση όταν τραγούδησε το “Oups I did it again” στο επεισόδιο της Πέμπτης 6 Μαΐου και ήταν πράγματη απρόβλεπτα εντυπωσιακή.

“I’m not a girl, not yet a woman” τραγούδησε με την signature χαμηλότονη φωνή σε στύλ Britney Spears. Εμείς πάντως πράγματι  αναρωτηθήκαμε αν το αγόρι της, Machine Gun Kelly, της κάνει κρυφά μαθήματα φωνητικής, ή αν η Megan Fox είχε πάντα ταλέντο στο τραγούδι και δεν το ξέραμε.

Megan Fox

Η αφορμή που ενέπνευσε αυτή την ευχάριστη μουσική στιγμή, ήταν όταν η Megan μίλησε για την Βρετανίδα καλλιτέχνιδα Britney και για τους λόγους που επιλέγει να ακούει τις δικές της playlist στο αεροπλάνο. Έκανε μια μικρή αναδρομή στις μέρες που πετούσε πολύ συχνά για λόγους δουλειάς και παρόλ που φοβόταν το αεροπλάνο και τις πτήσεις, τα τραγούδια της Britney την βοηθούσαν να το πολεμήσει.

Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στις σκέψεις της σχετικά με το φόβο της λέγοντας «’Ήταν σαν να προκαλώ και ναπιέζω το εαυτό που σε εβδομαδιαία βάση. Είναι άλλο να πετάς μια φορά το μήνα και είναι διαφορετικό να αναγκάζεσαι να ταξιδεύεις 2 φορές ην εβδομάδα, έχοντας αυτή τη φοβία».

Και εκεί ήταν που οι λίστες τραγουδιών της Britney Spears έπιασαν τόπο. «Αυτό που έκανα εγώ και προτείνω και σε άλλους να κάνουν είναι, με το που αντικληφθούν πως υπάρχουν αναταράξεις και σκεφτούν πως δεν τους αρέσει αυτό που βιώνουν ή φοβούνται, να βάζουν κατευθείαν την αγαπημένη τους μουσική που θα τους κάνει να αντιληφθούν πως δε θα πεθάνουν. Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ με την Britney Spears από όταν ήμουν μικρή»

«Αυτό ήξερα πως δεν μπορεί να είναι το soundtrack του θανάτου μου. Έτσι, με έκανε πάντα να νιώθω καλύτερα», συνέχισε. «Δεν πρόκειται να συναντήσετε τον Θεό με το τραγούδι , “Oh babe babe”. Έτσι, για μένα, αυτό ήταν πραγματικά χρήσιμο.»

Ο κανόνας της ισχυρίζεται πως ισχύει μόνο για την αισιόδοξη, pop μουσική όπως το “It’s Raining Men” από The Weather Girls ή τους Backstreet Boys. Ίσως είναι καλύτερο να μην επιλέγουμε από τα πιο στενόχωρα μονότονα τραγούδια.

Και φαίνεται ότι η θεωρία της  Megan Fox σχετικά με το να ακούει Britney έχει πραγματικά αποτελέσματα και αξία. Αποκάλυψε μάλιστα πως για πρώτη φορά χρησιμοποίησε αυτό το τελετουργικό στην πτήση της το 2009 και είναι ασφαλές να πούμε ότι η ηθοποιός έχει επιβιώσει από πολλές πτήσεις της από τότε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT