H Michelle Obama έγινε 58! Το ξεχωριστό post του Barack Obama και η εντυπωσιακή τούρτα της

«Χρόνια πολλά, Michelle», έγραψε ο πρώην πρόεδρος σε tweet - «Αγάπη μου, σύντροφέ μου, καλύτερή μου φίλη…»

HELLO.gr 19 Ιαν. 22
H Michelle Obama έγινε 58! Το ξεχωριστό post του Barack Obama και η εντυπωσιακή τούρτα της
Cover photo: @michelleobama

Ο Barack Obama γιορτάζει τα γενέθλια της «αγάπης, συντρόφου και καλύτερής του φίλης», Michelle Obama, με μια φωτογραφία των δυο τους που τραβήχτηκε σε ένα από τα αγαπημένα τους μέρη για διακοπές, τη Χαβάη.

«Χρόνια πολλά, Michelle», έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, στα sοcial media και συμπλήρωσε: «Αγάπη μου, σύντροφέ μου, καλύτερή μου φίλη…».

Η πρώην πρώτη κυρία έκλεισε τα 58 τη Δευτέρα και μια σειρά από μεγάλα ονόματα μίλησαν προς τιμήν της. Η σημερινή πρώτη κυρία Jill Biden– φίλη και συνεργάτης από την εποχή τους στον Λευκό Οίκο μαζί – έστειλε ευχές μαζί με μια φωτογραφία του ζευγαριού.

H Michelle Obama, όμως, μοιράστηκε ένα βίντεο με την τούρτα της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που δέχτηκε: «Είτε στείλατε μήνυμα, είτε στείλατε email είτε δημοσιεύσατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε μήνυμα γενεθλίων που έλαβα σήμερα σήμαινε πολλά για μένα. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να με επευφημούν. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει αυτή η επόμενη χρονιά».

Το ζευγάρι, έχει αποκτήσει τις κόρες του τη Μalia και Shasha, και πριν λίγο διάστημα γιόρτασε την 29η επέτειο του γάμου τους. Και οι δύο δημοσίευσαν αφιερώματα στο Instagram προς τιμήν της περίστασης, με τη Michelle να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από εκείνη και τον πρώην πρόεδρο.

Δες τα posts στο HELLO.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: