Η Angelina Jolie μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της

Μέχρι και σήμερα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ελάχιστες πληροφορίες για το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brand Pitt. Ωστόσο, πρόσφατα η χολιγουντιανή ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για εκείνη την «σκοτεινή» περίοδο της ζωής της.

Elle 02 Φεβ. 21
Η Angelina Jolie μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της

Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που η Angelina Jolie με τον Brand Pitt αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2016 αλλά στο φως της δημοσιότητας μέχρι και σήμερα έχουν έρθει ελάχιστες πληροφορίες. Ωστόσο, η Angelina Jolie παραχώρησε μια συνέντευξη στην Βρετανική Vogue και μίλησε ειλικρινά για την κατάσταση που βίωσε εκείνη την χρονική στιγμή. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για την ίδια και για τα έξι της παιδιά, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, και τα δίδυμα Vivienne και Knox. Αργότερα όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ένα ευτυχισμένο στάδιο της η ίδια απάντησε ότι δεν γνωρίζει. «Έχω επικεντρωθεί στην θεραπεία της οικογένειας μου. Αυτό έρχεται πίσω αργά, όπως όταν λιώνει ο πάγος και το αίμα γυρνά στο σώμα», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Και παρόλο που η 45άχρονη ηθοποιός δεν είναι σίγουρη για το αν είναι ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή, η ίδια εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τη δεκαετία των 50, λέγοντας, «Νιώθω ότι θα βρω την πορεία μου στα 50 μου» και στην συνέχεια είπε «τις προάλλες ήμασταν στο τραμπολίνο και τα παιδιά μου είπαν: Όχι, μαμά, μην το κάνεις αυτό. Θα  χτυπήσεις! Σκέφτηκα: Θεέ μου, κάποτε ήμουν super woman σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και τώρα τα παιδιά μου μου λένε να κατέβω από το τραμπολίνο γιατί θα χτυπήσω», είπε η Αnjelina Jolie και στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι αυτή η επιθυμία της για δράση έχει κάνει την μητρότητα για την ίδια ελαφρώς δύσκολη. «Νιώθω ότι από όλες τις δεξιότητες αυτό που μου λείπει είναι το να είμαι παραδοσιακή μαμά στο σπίτι» τόνισε.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της συνέντευξη, η χολιγουντιανή σταρ ανέφερε ότι όταν αποφάσισε να χωρίσει τα παιδιά της ήταν η κύρια προτεραιότητά της και αποκάλυψε ακόμη  ότι χώρισε από τον Pitt έχοντας στο νου της τα παιδιά τους. «Χώρισα για την ευημερία της οικογένειάς μου. Ήταν η σωστή απόφαση. Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στη θεραπεία τους. Μερικοί έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου, και τα παιδιά βλέπουν ψέματα για τον εαυτό τους στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τους υπενθυμίζω ότι γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια και το μυαλό τους.», δήλωσε χαρακτηριστικά η Angelina Jolie.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H Blake Lively μιλά ανοιχτά για την ανασφάλεια που ένιωθε με το σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Emma Corrin

Παντρεύτηκε η Pamela Anderson για πέμπτη φορά

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT